perjantai 13. joulukuuta 2013

Viiiminen SNY -paketti

Eilen sain tekstarin että olis paketti noudettavissa automaatista. Kovasti jo oottelinki viimistä SNY -pakettia jonka epäilin automaatissa minuu oottelevan. Eilen oli vaa nii älyttömän liukasta ja vähä tihutteli vettä joten en viittiny lähtä kävelemää keskustaa asti. Varsinkaa kun olin viestin saapumishetkel makaamas äiteen sohvalla ja eessä oli vielä iltatallin teko. Joten paketti sai jäädä oottelemaa tätä päivää jolloin olin pääsemässä autolla kauppaa.

Ensin tehtii kauppakierrokset ja sen jälkee nappasin paketin matkaa automaatista. Noi on kyl tosi kähveleit laitoksii kun tuoki on sijotettu miun vakio kaupan tiloihin, ei tarvi eriksee mistää sivukonttorist lähtä paketia noutamaa. Ja olen kyllä tosi onnellinen siitä, on ollu joka päivä tuolla postin sivukonttorissa mistä miun pitää pakettini hakea hirmuset ruuhkat. Yhtenä päivänä kävin hakemassa siueltä pakettia ja jonottelin sitä 20 minuuttia ja sillon oli kuulemma päivän hiljasin hetki. No en yhtää ihmettele et pakettien haku kestää kun niitä pitää takahuoneen varastoista käyä ettimässä kun ei hyllyille meinaa kaikki mahtua.


Maltoin sentää oottaa kotio asti ennenku paketin aukasin. Paketti oli kääritty ihanaa nalle joulupaperii, josta en tietenkää muistanu kuvaa ottaa.


Paketista paljastui neljä kerää Novitan huopasta, kaks valkosta ja kaks vihreetä kerää. Sitte oli servettejä, lumiukko suklaatikkari, joulukoriste, suklaalusikka (mistä en ollu aikasemmin kuullukkaa), kortti ja pipari. 

Salaiseksi neuleystäväksi paljastui -H- blogista Kootut tekeleet. Kiitokset -H- mahtavista paketeista ja mukavasta ensikokemuksesta SNYhyily hommiin, tämä kun oli miun eka kerta kun tähän osallistuin. 

Taitaa nuo huopaset vielä muuntautua kuusen alusmatoksi ennenkun aatto aamu koittaa. Sellain miulta puuttuu ja oon miettin et joku huovutettu olis ihan mukava ja hiukan erilainen kun ne mitä yleensä tehää säkkikankaasta. Ja neulasia miun ei  tarvi onneks pelätä kun on tuo muovikuusi tuolla komeronperällä.  Novitan lehes tais olla ohje sellasee piparkakku kuusenmattoo, jos sen vaik ottas pohjaks ja hiukan sitä sitte muuntelis oman näköseks. 

2 kommenttia:

  1. Kiitos sinulle myöskin. Oli mukavaa keksiä sinulle paketteja.

    VastaaPoista
  2. Hieno paketti!
    Mukava kuulla, että olet viihtynyt.

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja jätit puumerkkisi!