torstai 5. joulukuuta 2013

Elukat

Aikani kuluks kaivoin esii villoja, jääkarhulevyä ja neuloja. Tein elukka pannulappuja. Kyl tuo jääkarhu velvy on mukavaa kun sen jakaa paksuudesta lahtia ni sa ihan mukavan paksusen neulauspohjan mihin on hyvä alkaa kuvaa hahmottelemaa. Hepat tuntuu syntyvän kun itestää muita joutuu hiukan miettimää. Mutta harjottelemallahan sitä oppii. Ja siitä puolesta on hyvä kun tuota villaa pystyy sitte ottamaa pois tai lisäämää neulausvaiheessa ihan nii paljo kun haluaa. Sitte kun työ on vesihuovutettu on sen muokkaaminen hiukan hankalampaa mut ei veiläkää mahotonta. Ei muutakun uusi kerrros neulotaa työn päälle ja taas voi jatkaa työskentelyy ja lopuks vielä vesihuovutus. 


Ruskea heppa on jo vilahellu aikasemmassa postauksessa, kaksi muuta on uusia. Tuolle lilalle heposelle pitää kyllä vielä tehä jotakin kun siihen en ole tyytyväinen, turkoosi efekti väri meni tuollasiks ihmeellisiks laikuiks. Oli villa ilmeisesti liian vanhaa ja jo rasvat siitä kadonnu kun ei oikee meinan kunnol kinnittyä. 


Aikasemmin on nellukka jo vilahtanu nyt sitte tein sille kaveriks possun. Näitä oli kyöl mukava tehä kun päässä oli vaan joku pieni idean poikanen ja ajan kanssa ne sitte muokkautu tuollasiks. 

Nyt pitäis vielä tehä joululahjaks yks pöllölappu ja sitte heppataulu, joka toivottavast näyttää esikuvaltaa mutta niistä sitte enemmän kun oon ne eka saanu valmiiks sekä pukki on ne toimittanu aattona perille. En usko, että saajat kuitenkaa täällä käy lukemassa. En kuitenkaa voi olla ihan varma asiasta ja otan en halua yllätyksiä paljastaa liian aikasee. 

1 kommentti:

Kiitos kun kävit ja jätit puumerkkisi!