tiistai 31. joulukuuta 2013

Uusia tuulia


Tarkotuksena olis hiukan muokata blogin ulkonäköä. Sisältö pysyy aikalailla samanlaisena. Kirjoitella yritän vähintää kerran viikossa mielellää kaks. Neulomistavoitteksi otan vuodelle 2014 kirjoneuleen selättämisen. Eli tavotteena olis oppia tekemää tasasta kirjoneuletta, joka ei vetäis ja kiristäis hirmusesti. Lisäks pidän kirjaa kulutetuista langoista. Tavotteena saaha omia lanka varastoja pienemmäkis, niitä kun en oikee pysty punnitsemaa kun on nuo miun langat edellee hajallaa kolmessa eri paikassa. Ja jos ne vaikka vuoden aikana jo onnistuisin keräämää kaikki samaa paikkaa.

Huovutus-saralla tavotteena olis myös pitää kirjaa käytetyistä villoista. Ja alottaa pitkäaikasen haaveen toteutus eli pitää oma huopatyönäyttely. Sitä varten täytyy ottaa hiukan eri näyttelypaikoista tietoa ja se mitä sellaiset ylipäänsä maksaa. Näyttelyä varten pitääki sitte jo alkaa töitä valmistamaa ja teemoja sun muita miettimää.

Vuoden alusta laittan myös oman elämän järjestyksee, tarkotuksena olis alottaa elämäntapamuutos. Viime aikoina on tuo puntari ruvennu näyttämää jo tähtitieteellisiä lukuja. Oon katellu erilaisii ryhmäliikunta tunteja, koska yksin ei oikee liikunta miulta onnistu, tuntuu että tarvin jonkuu käskemää mitä pitää tehä. Toisaalta taas kun ei oo myöskää aikasemmin tullu muuta tehtyä kun lenkkeiltyä ei oikee tiiäkkää mistää mitää. Saa nyt sit nähä kuin äijän käy, nyt on kyl tosin ihan toisenlainen asennekki koko hommaa kun aikasemmin. Ja niihä se menee että kaikkki on asenteesta kiinni.

1 kommentti:

  1. Vauhdikasta uutta vuotta sinullekin!
    Ja tsemppiä painonvähennykseen. Samaa olisi tarkoitus minunkin jatkaa entisten hukattujen 10 kg (tilanne ennen joulua) lisäksi. Nyt en kyllä osaa sanoa, onko määrä vähentynyt 8 kg ja urakkaa olisi jäljellä siis 8-10 kg vähintään.

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja jätit puumerkkisi!