sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Maalia pintaa

Ostin jo syyskuussa kaks käsin tehtyä koukero kynttilää. Tähän asti ne on ollu laatikossa turvassa kun en oo löytän mieleisii jalkoi niille. Nyt sitte halusin laittaa kynttilät jo esille enkä vaan ihailla niitä laatikossa. Kauppa reissulla löysin sitte pienet ja sirot kynttilänjalat no ehkä nekää ei ollu ihan sellaset mitä oli mieleessä, mut saa nt tähä hätää kelvata.


Materiaalina on joku metalli, aika painavat on kuitenki vaikka korkeutta ei oo kun noin 17 cm. Ja väri oli aika karsee. Tosin tykkään kyllä vihreestä ja tää väri toimis ihan hyvin keväällä, mut ei kyllä talvi aikana. Kaivelin askartelukaapin perukoilta akryylimaalia ja tuputtimen. Tupsuttelin ensin yhen kerroksen maalia ja sitte vielä vähän ajan päästä toisen kerroksen ja yritin tehä sellasta rouheeta epätasasta pintaa. 


Näistä tuli ihan mukavan näköset valkosena, harmi kun en muistanu ottaa pinnasta kuvaa siitä tykkään kyllä kaikista eniten. Jotenki toi valkonen on sellain väri mitä mie siedän pieninä annoksina. En ikinä vois asuu sellases talos mikä olis valkonen, niikun useessa sisustuslehdis aina näkee. 


Nuo miun kynttilät on kyllä ihan liian isot nuihi jalkoihin. Mutta on ne vaan ihanat koukerot. Tosin eipä nuo jalat hirmusesti ees näy hyllyltä kun in tavaraa eessä mutta kynttilät näkyy hyvin. Joten täydellisten kynttilänjalkojen metsästys jatkuu vielä. 

  Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit ja jätit puumerkkisi!