sunnuntai 17. elokuuta 2014

Ponin kanssa maailmalla

Lauantaina matkattii Willen (ykköshoitoponini) kanssa Metsäkylään jossa oli hevosten Show näyttely. Edellisiltana oli pesupäivä ja kamojen pakkailua. Lauantaina heräilin kukonlaulun aikaa jotta olisin jo seittemän paikkeilla tallilla. Ensin oli tallin siivous ja sen jälkeen ponin harjailu ja tukan selvitys. Sitte pääsi poni vielä karsinaa syömää aamupalaa ja myö lähettii kopin haku retkelle.

Sitte oliki ponin laitto koppii joka ei ollukaa taas ihan nii helppoa, herrakun on sitä mieltä että hän ei halua sinne mennä. No varttia myöhemmin sinne kuitenki hän sitte käveli. Pitää vaan kokeilla et onko pakko.

10.00 Alkoi meijän luokka joka oli tarkotettu pienille ponille  ja osallistujia oli meijän lisäks kolme. Saatii esitettyy hyvä reipas ravi ja käyntiki oli suht reipas. Seisoa olisi tietysti voinu hiukan ryhdikkäämmin. Mut myö ollaa vaan tuollasissa harjotus mielessä mukana ja kattomassa maailman menoa. Sijotus oli 3./4 ja pisteet 85/120. Ilmeisesti kirjallistakin arviointia tulee jossakin vaiheessa jälkijunassa kun minulle ei arviointi papereita sieltä mukaan annettu vaikka niin olisi pitänyt olla.

Käyntiä

                                      
Ravia
Rakenteen tarkastelua paikallaa seisten

Kun suoritus oli ohi ehti katella muitakii

Puoliltapäivin osallistuttii hupi agilityy. Siinä oli kaks luokkaa varsinaiset osallistujat sekä pukuluokka jossa oli osallistujina paikallisia kylän "miehiä". Tää on kyl sellain laji mistä myö tykätää ja se ei oo ihan nii vakavaa. Esteitä oli pujottelu, silta; jonka yli piti kävellä sillai että kaikki ponin jalat osu siihen, sammakkolampi; sininen pressu jossa piti seisoa hetki paikallaa, kaari; iso kaariportti josta piti mennä läpi, este, peruutus, pallonsiirto; jossa jumppapallo piti nostaa toiselta korokkeelta toisen päälle, rengas; johon piti saaha kaks ponin jalkaa yhtaikaa ja seisoa hetki, onginta; jossa kepissä oli naru jonka päässä oli porkkana joka piti jommankumman syyä ilman et siihen koski käsillä meillä poni sai porkkanan ja sitte nopeesti maalii. Meillä oli tuo peruutus hiukan hankalampi kaikki muut kyllä onnistu hyvin. 

Peruutusta

Pujottelu

Oman vuoron oottelua

Sijotusta en osaa sanoa kun ei julkastu kun voittaja. Mikä hiukan harmituttaa, tietenki olisi kiva tietää menikö kaikki tehtävät puhtaasti läpi ja mikä oli aika verrattuna voittajaan. 

Mukana oli myös hiukkasen isompi osallistuja Leo poika oliskohan noi 180 cm korkia ja painoa on vaatimattoman "tonnin" verranPäivän päätteeks oli vielä muutama kuvan otto ponista joka ei siittä tykkää. Hyvä kun suostuu sekunnin olemaa paikallaa. 

Vihree on agility ruusuke ja pinkki näyttelyluokan ruusuke

Sitte vielä agilityn pukuluokkaa osallistujat:
John Wayne ja lännenratsu

Julgubbe ja lahjankantaja poro

Muumipappa ja niiskuneiti

Helinä Keiju ja pinkie pie

Risto Reipas ja Ihaa (repussa mukana myös nasu, puh ja kani)

Vladimir ja tankki, tää pari voitti tän luokan Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit ja jätit puumerkkisi!