perjantai 29. elokuuta 2014

Kännykälle koti

Huomasin omistavani housuja missä ei oo taskuja tai sit on nii pienet ettei tuo halko sinne sovi. Joten jotaki piti keksiä. En tykkää roikottaa avaimia tai puhelinta kaulassa joten se jäi heti pois laskuista. Joskus muinoin miulla oli valmis kaupan pussukka jossa oli läppä ja siinä oli klipsu josta sen sai roikkumaa, joten siittä päätin tehä omanlaiseni version.

Alotin virkkaamisen jo vissii pääsiäisen tienoilla, alkuu työ eteni vauhikkaasti mut sitte tuli tökki. Työ meni kopaa oottelemmaa uutta innostusta. Ja sai olla piilossa jonkii aikaa. Kesällä kun olin töissä kesäkukkia myymässä etee tuli tilanne jollon miun piti mennä naapuri kaupungissa olevaan myymälään töihin. Autoa kun en omista piti alkaa kattelemaa bussi aikatauluja. No eipä tarvinu mennäkkää bussilla vaan aamulla kukkakuorma poimi miut kyytii sama suunta kun meillä oli. Siinä sitte aamulla oli aina luppoaikaa kun oottelin millon soitto kävi että meneppä tien vartee oottelemma, kyyin aikataulu oli tosi joustava. Ei siinä mitää sainpahan ainaki aamusella hyvin virkkailtua kännykkäpussia.

Kun sain työn virkattuu no sitte se taas vähä unohtu jonnekki korin pohjalle. Nyt miulla on ollu tiukka kuri itteni kans että pitää noita keskeneräsiä saaha valmiiks ja eipä siittä paljoa puuttunu enää. Kävin kaupasta ostamassa klipsukan ja naputtelin nepparit paikallee. Sekä tietty lankojen päättely ja valmista tuli.


Lankana on Novitan Kotiväki jotaki vanhoja keriä. 
Koukku: 2,5
Malli: omasta päästä. 

Yhtenä päivänä testasin tuota ja hyvin toimi. Puhelin pussii neppikiinni. Avaimet klipsuu kiinni ja koko komeus housun vyötärönauhaa roikkumaa klipsun avulla. Siinä se sitte keikku mukana kun kylällä kävin. Tuolla klipsulla on varmaan joku kiva nimiki mutta se ei vaan nyt päähän pälkähä. Tuollasia löyty vapaa-ajan osastolta ja niitä oli vaikka minkäkokosii. Nuita isoja ollaa käytetty veneitten kiinnitysnaruissa ja tallilla ponin kiinnitysketjuissa harjauspaikalla. Kyllä osaa sama kapistus olla monipuolinen kunhan on vaa oikeeta kokoa.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit ja jätit puumerkkisi!