tiistai 28. tammikuuta 2014

Pöllöpipat

Alkukuusta silmii osu Silmukan saalistus -blogin silmukan ytimestä haaste, jonka aiheena on pipo. Haaste on silmukan saalistuksen ja Pipon ytimessä blogien yhteinen.

Uusi pipo oliki tarkotus tehä joten tää osu aika hyvää kohtaa. Halusin tehä tällä kertaa pipon jossa olis joku kiva kuva tai juttu. Kun kaikki aikasemmat pipot on ollu yks värisiä ja yksinkertasia tehä. Onkohan se neulomisessa edistymisen merkki kun alkaa tehä mieli jotaki hiukka vaativampaa tekemistä. Tosin en nyt tiiä tuliko valmiista tuotoksesta sen vaativampi kun peruspiposta mutta ajatushan se onki tärkein. Vaikka en ite kuulu niihin pöllöihin hurahtaneisii ihmisii mitä lähipiiristäkin löytyy on ne aika vekkuleita elukoita päätin kuitenki tehä pöllöpipon.

Lanka: Novitan isoveli ja nokassa käytetty jotakin tuntematonta jämälankaa
Puikko: Novitan 4 ja koukkuna metallinen 3,5
Malli: omasta päästä

Piposta tuli mukavan napakka ja kerrankin ekalla kertaa omaa päähän sopiva. Tein aluks mallitilkun ja laskin siitä tarvittavat silmämäärät. Aika laiska oon noita mallitilkkuja tekemää mutta kyllä se vaan kannatti tälläkertaa. 

Aikasemmin olin jo hankkinu pipo langat kummipoika ykköselle. Ja mallikin oli jo päässä muhinu. Tosin sitte tuli hiukan ongelmia kun mittasin vaan pojan pään ympäruksen mutta en muita mittoja mitä olisin tarvinu, joten meni malli vaihtoo. Ja tein ykköselle kans samanlaisen pipon kun itellenikin.

Lanka: Novitan isoveli ja oranssi jotakin tuntematonta jämää
Puikot: Novitan 4 ja koukkuna metallinen 3,5
Malli: omasta päästä

Ykkösen pipossa olisi ehkä saanu olla vielä isompi nokka ja silmätkää ei oo ihan täydellisessä paikassa. Tosin tuohan on enemmän pöllönpoikanen joten nokkahan on vielä kasvuvaiheessa niikun pipon pitäjäki. Vielä en ole saanu testattua onko pöllöpipo sopiva vai täytyykö sille ettiä uusi omistaja. Se selviää kuhan ykkönen tulee viikonloppuna tännepäin käymää. 


Sitte vielä perhepotretti, jossa pöllöt oleilee sohvan selkämyksellä.

3 kommenttia:

  1. Silmukan ytimestä-haaste on minun ja Pipon ytimestä-blogin Sinin yhteistyössä kehittelemä ja ylläpitämä haaste. Lisäisithän siis postaukseesi vielä maininnan/linkityksen hänenkin blogistaan/blogiinsa, kiitos! :)

    Ihanat pipot! Ja mielestäni tuo pienempi pipo on myös aivan täydellinen, vaikka sitä itse vähän arvostelitkin :) Kiitos kun osallistuit haasteeseen! Tulehan taas ensi kuussakin mukaan! :)

    VastaaPoista
  2. Ompas söpöjä pipoja! :) Miusta nuo on molemmat omalla tavallaan ihanan näkösiä :D Ja kiitos miunkin puolesta ku osallistuit! :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja jätit puumerkkisi!