sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Palikoita lapasissa

Kirjoneule opettelu lähti alulle omasta päästä löhtösin olleesta palikka mallista. Halusin tehä helpot ja yksinkertaset lapaset. En oikee löytän mieleist mallii ja en kuitenkaa halunu tehä mitää tasaraitoja. Jotein tein hirmusen  luovan ratkasun lapasten mallii.


Malli: Palikka omasta päästä
Lanka: Gjerstalin Bris
Puikot: Novitan 3 nro sukkapuikot


Näiden teon alottelin jo ennen joulua sitten ne hiukan jäi roikkumaa ja tällä viikolla sain ne sitte valmiiks. Kyllähän sen ekan lapasen teki mutta tuo toisen teko ei sitte ollukkaa ihan nii simppeli juttu kun piti siitä ekasta lapasesta mallia kattoa. Jossakin kohtaa saatto tulla johonki välii ylimääräsii kerroksii mut noi suurinpiirtein ne on samanlaiset. Hiukan myös käsiala vaihtelee ja joku kohtaa vetää ja toinen on löysä. Mutta tekijä on toooosi onnellinen kun sai valmiit lapaset. Nyt jos vaikka tulis sitä pakkasta mitä ovat luvannu tännekin päin tulevaks. Nää on kuitenki sen verran paksut et miun kuumaveriset sormet paahtuu plus asteilla nuitten sisälle. 

Lanka oli miulle ihan uusi tuttavuus ja sen sain viime vuoden marraskuun SNY paketista. Lanka on tosi riittosaa, näihin meni 113 grammaa. Joten vielä on himpun vajaat kerät kumpaakin väriä jälellä. 

3 kommenttia:

  1. Jännän näköset lapaset. Miulla alko tekeen mieli tetrislapasia ku näin tämän mallin.:)

    VastaaPoista
  2. Tetrislapaset vois olla kyl kivat, varsinkii jos viittis tehä niitä palikoita erivärisiks.

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja jätit puumerkkisi!