tiistai 14. tammikuuta 2014

Pikkuhärpäkkeiden piilotusoperaatio

Työpöytä on täynnä kaikenmoista pikkusälää ja härpäkettä millä ei oikeen ole paikkaa. Kaikkea kun ei oikeen pysty kaappiinkaan sellaisenaa piilottamaa. Ajatuksissa oli ostaa jonkinlainen lokerikko, sellasta ei vaan ole nyt mistää vastaa tullu. Tai sitte ne on ollu ihan hirmusen isoja. Tein sitte omanlaisen ratkasun asiaa ja päätin päällystää erilaisia laatikoita.


Ale myynnistä ostin joulusen lahjalaatikon, joka on paksu ja tukeva. Lisäks etin vanhan kirjan josta oon jo aikasemmin käyttäny sivuja askarteluu sekä liimaa ja pensselin. Tein liimasta vesi-liima seoksen, sillä sitte kiinnittelin kirjan sivun paloja laatikon pintaa. Leikkelin kirjansivuista tekstittömät osat pois ja tein erikokoisia neliöitä joilla laatikon pällystin.  


Tän laatikon olin saanu jo joskus aikasemmin miun tädilt. Muuten olis ollu ihan hyvä loota jo valmiina mut tuo kannen perho tai viehe kuva mikä lie onkaa ei oikee istunu miun ajausmaailaa. Tän laatikon päällystin mustalla servetillä, jonka myös revin paloiks ennen liimaamista laatikon pintaa.Kun lootat oli kuivunu yön yli levitin pintaa vielä yhen kerroksen liimavesiseosta, jotta pinnasta tulis mahollisimman kestävä. Nyt ei haitta vaikka laatikot ei ookkaa piilossa vaan työpöydällä esillä, sillä nyt niitä on ihan mukava katella. Vielä olis neljä lootaa oottelemassa päällystystä. 


Mustasta servettipäällisestä tuli mukavan elävä pinta. En mitenkää sen kummemmin asetellu servettiä ryttyy se meni tuollai ihan itteksee kun olin siihen sivelly kerroksen liimaseosta alle ja päälle. Nyt pitäs vaan miettiä et minkälaisiks ne muut lootat tekee. Ajattelin jos kaik olis jollaaa taval mustavalkosii ettei tule liian kirjavan näköstä. Muuten kun tuolla makkarissa on värejä vaikka kuinka paljo, tulee sitte joku osa ees hillitympi, ehkä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit ja jätit puumerkkisi!