sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Antero Hipponen esittäytyy

Kasvivärjätyistä langoista alottelin jo joskus keväällä virkkaamaa happypatamusta. Uusien värjäilyjen tieltä pitää ensin vähä käytellä vanhoja pois. Antero Hipposee käytin kouluaikana värjättyjä lankoja. Toista lankaa saatto olla vaan 15 grammaa ja toista taas 100 grammaa. Mut onneks nuo kasvivärjätyt sopii hyvin yhtee ja sen puolest ei oo mitää hätää vaikka joku väri loppuki muutaman tilkun jälkee.

Antero Hipponen

Ystävykset Pauli ja Antero

Ohje: Happypatamus (maksullinen)
Lankana kasvivärjätty villalanka, käytettyjä kasveja
nappikukka,
tuomenmarjat,
koivu,
kultapiisku,
sananjalka,
keltasipuli,
lupiini,
indigo
(silmien musta kaupasta ostettu)

Nyt miulla on sohvan selkämyksellä vartioimas kaks hippoa. Seuraavaki on jo mietteissä ja kunhan ruuhka kästyörintamalla helpottaa pääsee seki jo vauhtii. Noita on kyl tosi hauska tehä ja noitten afrikkalaisten kukkien teko on mukavaa pientä välityötä. 

Jossaki luin et voiko keskeneräsii käsitöitä olla liikaa ja nyt alko kyl tuntumaa et on muutama työ kyl liikaa kerken. Ja mistäkö sen tietää miulla on 4 pakettia sukkapuikkoi millä normaalist teen sukat/lapaset ja nyt ne on kaikki käytössä. Eipä siinä mikää jos ne olis kiinni pareittain töissä mut ei joka puikoil on eri työ kesken ja nyt kun pitäs alkaa sukkaparin toista osapuolta tekemää ni eihä miul oo puikkoi vapaana. Lisäks on viel muutama virkkuu työ kesken ja saattaa jossaa pilkistää viel muitaki neuletöit. Joten mie en saa alottaa mitää uutta ennenkun saan vähintää kaks keskeneräst työtä valmiiks.   


2 kommenttia:

  1. Nuo hipot on kyllä ihania. Ohje ei taida olla ostettavissa suomeksi? Afrikan kukkia kyllä osaan tehdä, mutta hipon kokoamiseen varmaan tarvii kyllä ohjeet...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakaa sillon kun mie ohjeen hankin sitä ei ollu saatavilla suomeks. Toiset on ilmeisest kasan näitä pelkkien netistä löytämien kuvien perusteel ihan onnistuneest. Mut mie halusin kunnioittaa tekijänoikeuksii ja ostin ohjeen.

      Poista

Kiitos kun kävit ja jätit puumerkkisi!