perjantai 27. joulukuuta 2013

Ei ihan täydellinen, mutta aika lähellä

Miun pitkä aikasimman hoitohepan omistajalle tein pukinkonttii huovutetun pannulapun tai patalapun tai voi sen vaikka seinälle laittaa jos siltä tuntuu.

Ensin piti käyä kameran kanssa tarhassa ottamassa tuoreita kuvia samlla sitte otin tonttulakki kuvat. No pienempi malli oli ni heinien lumoissa ettei kiinnittäny minuu ja kameraa minkäälaisist huomioo, mikä on tosi harvinaist kun yleensä herra roikkuu hihassa tai lahkeessa. Lisäks seistää yleensä niin lähellä ettei kuvassa oo kun korva tai silmä. Vanha neiti oli tas nii happamalla päällä ettei näyttäny miulle yhtää ilmettä missä olis ollu korvat hörössä.

Kotona sitte kaivalin huovutustarvikkeet esii ja alotin neulahuovutuksen ja kello oli jotaki puolen yön paikkeilla. No olipahan jotaki tekemistä kun taas täysikuu oli minuu valvottamassa. Ensin siis neulahuovutin ja seuraavana päivänä vesihuovutintyön. Lauteilla työ kuivui paripaäivää ja vielä hiukan höyrytystä, jonka jälkee työ oli valmiina pakettiin laitettavaks. Kokoa valmiilla työllä oli noin 25*25. Tää on ensimmäinen esittävä työ, jonka oon huovuttamal tehny. Lopputuloksee oon ihan tyytyväinen varsinki tuo silmä onnistu hirmusen hyvin ja siitä tuli elävän näkönen. Tää ei jää kyllä viimiseks, tarkotuksena olis alkaa harjottelemaa esittävien huovutustöitten tekemistä. Huovutusrintamalla alkaa nyt tapahtumaa enemmän kun on taas tosi paljo erilaisii ideoit mitä haluun kokeilla ja harjotella. Jotenki tuo syksynä 2012 tehty pakkopulla oppari huovutus vei innostuksen joksiki aikaa, mutta nyt alkaa taas huovutuskärpänen levitellä siipiää.  

3 kommenttia:

  1. Hyvin olet onnistunut saamaan näköisen! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Kyllä tuo huovutus on mukavaa puuhaa kun sen maailmaa on nyt päässy kunnolla sukeltamaa.

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja jätit puumerkkisi!