sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Saunahattuja

Miulta pyyettii josko huovuttaisin saunahatun ja pitihän se toive toteuttaa. Ja tietenkää se ei yhtee jäänykkää. Itellä on nyt jo jonki aikaa ollu käytössä oma nuuskamuikkusmallinen saunahattu ja se on kyllä hyvä. Kuulemma talvis aikaa paljussa olijatki käyttää saunahattuja. Voisin ainaki kuvitella et tuollaset toimii myös paljuillessa varsinki pakkasilla. Tosin täällä päin ei oo paljo pakkasia saatikka lunta näkyny. 

Tämä taitaa ens kesänä matkustaa mökille miun päätä vilvottelemaa

Huovutin hatut kaavan avulla. Villana on tällä kertaa käytetty vironvillaa ja koristeina merinoa ja silkkiä. Tuo kuviointi ja väreillä leikkiminen on tuossa se kaikista hauskin ja inspiroivin vaihe. Ja koskaa kun ei etukätee tiiä miten nuo kuvioit asettuu. Teen nuo sillai että kuvioit jää kaavaa vasten sisäpuolelle ja vasta työn loppuvaiheessa kun kaikki on melkee valmista availen ja käännän työn ja sillon vasta näkee miten kuviot on asettunu. 

Tällänen lähti jonnekkipäin Suomea

On ollu nää joulukuun kirjotukset aika huovutuspainotteisia. Mutta puikoilta on paljo pudonnu juttuja, jotka nyt oottelee paketoituina perille viemisiä.  Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit ja jätit puumerkkisi!