tiistai 17. helmikuuta 2015

Kansainvälinen sukkavaihto

Ilmottauduin syksyllä mukaan facebook -ryhmä Knitting socks in Finlandin kansainväliseen sukkavaihtoon. Aikaa sukkien tekoon oli runsaasti ja joulun jälkee sain sukat valmiiks. Lähettää ne sai vasta 1.2 ja mukaan toivottii laitetavaks jotaki omasta kaupungista ja/tai maasta. Ite en ihan ehtiny ekoina päivinä lähettää pakettia matkaa, mutta ensimmäisellä viikolla kuitenkin. 

Syksyllä Tampereen kädentaitomessuilta ostin Pirtinkehräämön sukkalankaa. Halusin langan olevan mahdollisimman suomalaista. Väriksi valikoitui harmaa. Ja malliksi piirakat. 

Malli Piirakka -sukat
Lanka: Pirtin kehräämön sukkalanka 85% villaa ja 15% nailonia
Puikot: 3
Lähetetty Italian Alessandriaan

Tänään sain sitten omat sukkani. Ne oli lähettäny sama henkilö kenelle minä olin sukat tetny. Eli ne tuli Italian Alessandriasta. Nämä oli tekijänsä ensimmäiset sukat. Ja jälki on kyllä tosi siistiä ja tasasta. Mukana oli myös kortti, magneetti ja hasselpähkinäsuklaata sekä tryffeleitä.   


Oli kyllä mukava olla mukana tälläsessä vaihossa ja tehä sukat ihmiselle joka asuu ihan eri maassa kun ite. Viikonloppuna sitte herkuttelen ja maistelen suklaata ja tryffeleitä. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit ja jätit puumerkkisi!