maanantai 28. huhtikuuta 2014

Huhtikuun Sny paketti

Pitkää ja hartaast oottelin pakettia jo heti alkukuusta tulevaks kun sain e-kortin mukana tipusen ohjeen, joka pakettii kuulu. Mutta eipä paketia vaan kuulunu. Pikku hiljaa alko jo pääsiäinen lähenemää ja jotenki jäi paketin odotus unholaa. Viime viikolla kolahti sitte postiluukusta paketti kortti, no tietenki postinsivukonttori oli siltä päivältä jo kiinni. Enkä sitte perjantainakaa kerinny postii kun töissä hiukkasen päivä venähti.

Tänään kerkesin töistä kotio ihmisten aikoihi ja poikkesin postikonttorin kautta. Jotenkaa en pakettia aukastessa ollu ihan nii innossaa kun edellisen paketin kans. Asiaa vaikutti varmaan eniten se kun kyseessä oli pääsiäispaketti ja sai sen vasta näi kaukana pääsiäispyhistä ja ehti siivota jo kaikki tipusetki pois sekä oottelen vappua intopinkeenä.  

Paketti sisälti: 
3 kerää novitan woolia
Kisu servettejä
2 erikokosta virkkakoukkua
Novitan hahtuva kiekon
Teetä
Höyheniä
Raisuohon siemeniä
Huopatyön

Lanka oli mukavaa peruslankaa joka meni muitten lajitovereittensa seuraa oottelemaa mitä niistä syntyy. Teetä tein justiisa ja maistelen kun on miulle ihan uusi tuttavuus.

Sitte vielä pikku vinkki Snylleni ja kaikille muillekki paketteja lähettäville,  kannattaa kattoa tuotteiden parastaennen päivämäärät ennenkun laittaa ne pakettii. 

Miulla on sellanen 7 päivää aikaa juua tuo tee pois ennenkun menee vanhaks ja entuudestaa tiiän et musta lehtitee alkaa menemää pikku hiljaa kitkeräks kun parasta ennen päivä on ylitetty. Toinen yllätys momentti nähää sitte ens vuoden pääsiäisenä et itääkö tuo ruoho kuinka hyvin sen parasta ennen päiväys on menny jo 2,5 vuotta sitte. Toisten siementen itämisee päiväyksen ylitys vaikuttaa ja toisten ei, sen näkkee sitte.  


4 kommenttia:

 1. Värikkään paketin olet saanut. Harmi, kun päiväykset on olleet noin :(

  VastaaPoista
 2. Voi anteeksi ei ollut tarkoitus lähettää vanhentuneita tuotteita sinulle. Ei vaan tullut mieleen tarkastella päivyksiä. Olenkin tarkempi tästä lähtien. :)

  t:Sny

  VastaaPoista
 3. Pääsiäisruohosiemenistä muuten sen verran, että oliko tuo pvm muuten parasta ennen, vai valmistuspvm? Olin nimittäin äsken heittämässä pois löytämäni rairuohopussipuolikkaan kun siinä oli 2012-päivämäärä. Kunnes tajusin, että sen alla luki "saa markkinoida 2016 asti". Tuo 2012 oli ilmeisesti pussituspvm? Näkyi vaan paljon paremmin, toinen pvm oli painettu reunaan ja katosi jotenkin siihen. Toivon, että näin olisi sinunkin pussin tapauksessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siinä luki parasta ennen. Sen verran on kevään aikana töissä puutarhalla ollessa tullu noita siemenpusseja luettuu ja tarkasteltuu et jotenki pisti heti silmää kun alko pussin tekstejä lukemaa.

   Poista

Kiitos kun kävit ja jätit puumerkkisi!