perjantai 10. tammikuuta 2014

Kirjasta kello

Aikoja sitte näin jossaki kuvan kellost, joka oli tehty vanhast kirjast siitä asti ajatus on mielessä hautunu. Nyt päätin sitte muuttaa ajatuksen valmiiks kelloks. Vuoden lopussa kävin kaupoilla ja ostin kellonkoneiston ja viisarit sekä erikokosia numerotarroja. Kirjan kävin ostamassa kierrätyskeskuksesta. Niihä sitte siinä kävi et viisarit oli ihan väärän väriset ei erottunu kunnolla kirjan kannen väreistä. Ei auttanu muu kun maalata viisarit akryylimaalilla valkosiks ja kyllä rupes näkymää.

Kirjan sisälle leikkasin sivuista pois koneiston kokosen palan, jotta se sinne sisälle upposi mukavast. Tuo oli sen verran ohut kirja et piti puolen kirjan verran tehä sitä aukkoa koneistoa varten. Kun on olin saanu koneiston ja viisarit paikallee rupesin asettelemaa numeroita paikoillee.


Numeroitten laitossa kiertelin vaan kellon aina seuraavaa tasatuntii ja katoin numeron kohan. Seuraavalla kierroksella kun oli pitkäviisari numeron kohalla kohistin sen ympyrän kehälle. En siis mitannu mitää kun numerot paikallee laittelin tai piirtäny minkäälaisii viivoja kantee. 

Ja mikä parasta tän kellon väriä on helppo vaihtaa sen kun menee vaan ettimää mieleisen värisen kirjan ja vaihtaa koneiston siihen. Nyt oli sellain sininen aika, johtuu ehkä tosta massiivisen kokosest laiskan linna sohvast mikä on sininen. Vanhan kirjan voi sitte laittaa kierrätyksee.  

1 kommentti:

Kiitos kun kävit ja jätit puumerkkisi!