keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Jämälankojen tuhoamista

Osallistun Lankalaihis 2014, joka löytyy Näppituntumaa blogista. Itelle asetin tavotteeks 3 kiloa ja sen että kotona olevat langat saisin järjestyksee ja mahollisesti samalla punnittua. Pikku hiljaa sitte vois alkaa niitä muualle varastoitujakin tuomaa kotio päin, tosin voi olla, että ei tila riitä täällä miun kämpässä kaikille langoille.

Alotin kunnon laihiksen Novitan 7 veikan jämänöttösistä, jotka oliki sopivasti vielä esillä joulukalenterisukkien teon jäliltä. Onneks suurin osa jämänöttösistä kuluiki jo joulukuussa sukkien teon merkeissä. Vielä sain kuitenki tehtyä kämmekkäät, niitäkun välillä tarvii mutta ei meinaa ikinä mistää löytyä ainakaa kahta samanlaista. Tosin näähän ei nyt kirjaimellisesti oo samanlaisia mutta kuitenki.

Lanka: Novitan 7 veikka
Puikot: Novitan nro. 3 sukkapuikot
Menekki: 71 g

Lisäks jäi vielä jälelle jokunen pitempi pätkä joista valmistu ensimmäinen pikkusukka joulukalenteria varten. Ajatuksissa on ollu jo useemman vuoden tehä joulukalenteri jossa roikkuu pieniä sukkia, nyt jos sen saisin jo valmiiks siihe mennes kun sitä tarvii tai ainaki suurimman osan sukista valmiiks.

Lanka: Novitan 7 veikka
Puikot: Novitan nro. 3 sukkapuikot
Menekki: 11g
Muuta: 7 silmukkaa per puikko

Nyt olis kaikki pienet jämänötöt käytetty tältä erää ja lankalaihis hyvässä vauhissa, muitakin valmiita töitä on tulossa kuhan vaan taas ne iänikuisen langanpäät saan pääteltyä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit ja jätit puumerkkisi!