keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Lokakuun SNY paketti

Sain eilen s.postia emolta että paketti oli haettavissa neljän jälkee. En sitä eilen ehtiny lähtiä hakemaa ja kun suunnitelmissa oli tänään mennä muutenki kapunkii, ni päätin että sen hetken jaksan odotella. Nyt jälkikätee miettien oli ihan hyvä että en sinne matkaa eilen lähteny. Aamulla hiukan mietin sitä eilistä s.posti viestiä, otin kuitenki paketin numeron lapulle. Pakkasin repun ja lähin kävelemää kaupunkia kohti. Ensin suunnistin tiimarii ostamaa kangaskasseja kankaanpainantaa varten. Ja siitä sitten postii, no siellä sitten sanotaan, että paketti ei ole täällä koska asuinalueeni lähipostipiste löytyy noin kilometrin päästä kotoani. Samalla kysyttiin että oliko paketin noutolapusta jäänyt erehdyksessä paketin noutopisteen tiedot pois. Kitiin postitätiä tiedosta ja otin suunnan kohti ruokakauppaa ja siitä sitte lähin taapertamaa kohti postin sivukonttoria. Nyt sitte ainaki tiedän mistä pakettini tästä lähin löydän. Kun kotiin kerkesin oli postipoika tuonut paketin-nouto ilmoituksen jossa lukikin mistä paketti pitää nouta.

Huomenna pitää vielä tehdä uusi reissu lähipostille kun hobbyhallin paketti olisi haettava. Tänään en enää sinne jaksanu uuellee lähtä sen verran imi mehut kävely sadetuulimyräkässä.

Vihdoin pääsin paketin kippuu. Paketista kuoriutui seuraavan näkönen pallero.


Hiljallee rupesin palleroa purkamaa ja pieni juttusia siitä jo alkoi irtoamaan. Kerin langan kerälle käsin koska kerijälaite on äiteen luona. Lopulta purkutyö oli valmis ja siitä paljastui teemuki, muumi teepusseja, palmikkopuikot, hopea toffeeta ja lankana oli Vikingin Ville. Mukana oli myös syysterveiset kortin muodossa. Neule ohje on sukkiin ja mallin nimi on merenkulkija. 


Sukkaohjeessa oli kaksi erilaista mallikerta kaaviota ja valitsin niistä jälkimmäisen joka näytti hiukan helpommalta. Aikasemmin kun en ole hirmusesti palmikoita tehny ja sukkiin niitä en ole vielä tehny ollenkaa. Vaikka ajattelin että työ etenee hirmusen hitaasti muttakun vauhtiinpääsin ni alkoi työ helpottua ja luultavasti helpottuu vielä lisää mitä enemmän työhän tulee mittaa. Aikasempaa kokemusta miulla ei tästä langasta ole ja ainakin näin tässä vaiheessa neulominen tuntuu helpolta ja langa tottelee miuta ihan hyvin. 

Kiitokset SNYlle :)
 

 

4 kommenttia:

 1. Aivan ihana paketti.
  Tuossa sny-nappikuvassa on merenkulkija-sukat :). Ei ole vaikeat tehdä, kun minäkin ne osasin tehdä :).

  Jopas postin käytännötkin muuttuu. Se noutopaikka ei tainnut edes Itellan sivujen kohdalla edes näkyä, kun haki pakettia? Onneksi kuitenkin aina oppii jotain uutta :)

  VastaaPoista
 2. Ole hyvä vain. Olipa tuo postisetä/-täti tällä kertaa nopea. Ajattelin, että paketti olisi vasta tänään haettavissa.
  SNYsi

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja jätit puumerkkisi!