sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Jännittävä päivä

Tänää vietin taas elämäni jännittävimpii hetkii, en muista koska olisin jotaki jännittän noin kovast. Osallistuin elämäni ensimmäisii estekilpailuihin. Tosin en ratsastanu vaan talutin hoitoponia ja myö yhessä hypättii esteet yli. Viime yön nukuin tosi huonost ja koko aamun olin hirmusen rauhaton, jopa itekki sen huomasin. Oltii ehkä hiukan liian myöhää kisapaikal kun jäi radan harjottelu aika tosi lyhyeks. Oma tavote oli muistaa rata kaikki puhtaasti ylitetyt esteet oli vaan plussaa.

Alun rata meni hyvin ja puhtaasti yli sitte heitti aivot nollille unohtaen vitos esteen. Onneks oli poni hereillä ja ohjas miut oikeesee suuntaa, tosin saatto hiukan olla apua siitä että portti oli sen esteen vieressä ja poni oli sitä kohti menossa. Vielä oli viimiset esteet jälellä ja kaheksan pompun jälkee oli homma ohi. Kaikki esteet ylitettii puhtaasti, oma kunto meinas loppua ja syke oli jossaki kahen sadan paremmal puolel. Kotii tuomisiks saatii ruusuke. Siinä sitte lopuks vielä käveltii jollon alko miun oma jännitys purkautumaa ja ei voinu muuta kun hymyillä.



Hiukan oli sumuinen sää, mutta onneks ei satanu mitää. Hiukan jännitettii miten kisojen käy kun on satanu aika kovasti, mutta onneksi tallilla joka kilpailut järjesti on tehty kentän salaojitus kunnolla. Kenttä oli tosi hyvässä kunnossa eikä lätäköistä tietoakaan. 

Tän vuoden kisakausi taisi olla nyt tässä, mutta ens vuonna on kyllä pakko taas jonkilaisii kisoihin osallistua. 




2 kommenttia:

  1. Heppakisat ovat aina jänniä, koska koskaan ei tiedä, mitä tapahtuu. Onnittelut ruusukkeesta.

    T: SNYsi

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja jätit puumerkkisi!