maanantai 4. maaliskuuta 2013

Huovutusta

Nyt kun miulla on tuommonen pieni keittiön ikkuna (josta vetää ihan hirmusesti), halusin tehä siihen ite jonkilaiset verhot. No tila kun on pieni keittokomero en halunnu laittaa sinne mitää pimentävii tai peittävii verhoi, koska ikkunan takana on metsä ja oravat. Joten ei ole varsinaista peittämisen tarvetta.

Ajattelin sitte josko huovuttaisin sinne jonkimloisen verhon ja tein yhtenä iltanan vähän luonnoksia ja seuraavana päivänä kaivelin villalaatikoita sen verran että löysin esineulahuopaa ja merino- sekä silkkitopseja.  Rupesin sitte neulahuopalevyn paloista kasaamaa sopivaa verhon aihiota. Ja lopuksi vielä laittelin hiukkasen väriä mukaan. Kylppärin lattia sai toimina huovutustilana ja tasokuivatus tapahtui saunan lauteilla.

Tästä tapahtumasta on jo kulunu semmoset kaks viikkoo jos ei enemmänki. Mutta tänään sitte lopulta otin silitysraudan esii ja höyrytin valmiin verhon jotta sain sen pois jaloista pyörimästä. No sitte oli eessä vielä ykdi pieni onkelma. Miulla ei ollu jumbonauhaa jolla olisin verhon saanu ikkunan päälle roikkumaa. Onneks seinässä oli valmiiksi koukku ja ruuvi joten trikookuteen pätkä saa toimia ripustus naruna sen hetken, ennenku saan jotaki fiksumpaa hommattua.Näin jälkikätee mietittynä verhosta olisi tullu siistimpi jos sen olisin saanu tehtyä yhdestä palasta jolloin ei olis tullu näkysälle tollasia paksuja kohtia. Mutta oikee hyvä siitä kuitenkin tuli. vaikka en hirveemmin mitannu minkäälaisii kutistumia tai mitään muutakaa. 

Seuraavana vuorossa olisi vähän samaan tyyliin tehtynä lampun varjostin. 

Nyt alkoi tumtumaa siltä että keittiö vaatii keltaista tai vihertävää mattoa. Nyt siellä on itse virkattu turkoosi matto. Seuraavan kerran kun menen Kissanviikseen käymään voisin kattoo olisko siellä juuri semmoista mukavan väristä kudetta josta voisin uuden kevät maton tehdä.

1 kommentti:

  1. Vautsi wau, hieno huovutus ja edellisen postauksen kello on magee.

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja jätit puumerkkisi!