perjantai 15. maaliskuuta 2013

Hamailua

Jotenki viime aikoina oon haurahtunu netin ihmeellisessä maailmassa sivuille jotka käsittelee hamahelmiä. Ja pitihän niitä sitte itekki päästä kokeilemaa. Systerin kätköistä löyty purkillinen helmiä ja pikkunen alusta mutta olin tietenki ajatellu jotaki vähä suurempaa ja seuraavana päivänä oli lenkkeily asiaa muutenki keskustaan siinä sitte samalla poikkesin helmiostoksille Tiimarii.

Muutaman kokeilun jälkee totesin tarvivani enemmän mustia ja valkosia helmoä joten loppuviikolla piti sitte taapertaa uudemman kerran helmi kaupoille, tällä kertaa ostin ne Robinhoodista jossa ne olivat aavistuksen verran halvempia kuin aikaisemmin ostamani.

Ja mikäpä muu aihe oli ihananmpi kuin tuttu ja turvallinen Super mario. Siitä löyty paljon jo tehtyjä kuvia netistä googlettamalla ja niistä oli helppo kattoo mallia.


Sattu Mario maailmaa eksymää myös yksi sinne kuulumaton hahmonen

Nyt miulla on lauma ihania magneetteja jääkaapin ovessa. Ei tarvi katella valkosta ovea enää. Sitte ajattelin nuoremmalle pikkuveljelle tehä tupari lahjaksi setin erilaisia Marjo hahmosia, se kun sattuu olemaa pojan lempipelejä lapsuudesta. Kuhan hää saa ensin asunto asiat hoideltua, oman asunnon kun meinas ostaa. Mutta niitä lisää sitte kuhan saan ne valmiiks.

Virkkaus rintamalla oon nyt sukeltanu salomoninsolmujen ihmeellisee maailmaa. Kolmio huivia en jostaa kumman syystä osanu hahmottaa ja se jäi unholaa mutta suorakeiteen muotosen kyllä hiffasin heti. Ja päätin sitte muutaman kokeilun jälkee alkaa virkkailemaa salomoninsolmu verhoa parvekkeen ovessa olevaa ikkunaa. Ei siitä kuitenkaa sisälle näy ni verho voi olla verkkomainen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit ja jätit puumerkkisi!