maanantai 15. kesäkuuta 2015

Tummanpuhuvaa tilkkutyötä

Koulussa tuli tehtyä erilaisia kangasvärjäys kokeiluja. Tilkut oli aika pieniä ja ne on ootellu käyttöä kunnes viime talvena niistä alko muokkautumaa tilkkutyö.Talvella osallistuin kansalaisopiston tilkkutyöpiirii ja siellä sittte syksypuolen väsäilin tähtiä joita sitte liittelin yhtee mustan lakanakankaan kanssa


Tekniikkana oli joku laskostus juttu ja se oli kyl ihan mukavaa puuhaa. Sain käytettyy hyvin noita omia värjäilyjä sekä jemmassa olleit kankait. Mitää en siis ostanu tätä työtä varten tai no nuo tikkauslangat kyllä ostin viime syksyn Viron reissulla. 


Reunuksetki kokosin erilaisita paloista, jotta sain ne oikeen kokosiks. Kun työn alotin ei ollu mitää tietoa minkälainen lopputuloksesta tulis. Työ eteni sitä mukaa kun tähtiä valmistu ja ne löysi omat paikkansa. 


Lopulliselle työlle tuli kokoa 72*153 cm. Päällinen on puvillakangasta, välissä on vanua ja taustakankaana on puuvillakangas. Tikkaukset on tehty käsin. Vielä olis hakusessa jonkilainen puun oksa jolla työ ripustetaa seinälle. Josko vaikka juhannuksena mökiltä löytyis sopiva oksa. Sais sitte ripustettuu työn olkkarin seinälle. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit ja jätit puumerkkisi!