keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Kesäsukkaa pukkas

Nyt on vähän aikaa ollu sellain olo et mitää ei meinaa valmistua. Ajatuksia pyörii päässä ja tekemisen tahto on kova mut mikää ei vaan etene. Osa syyllisenä on ehkä tuo parveke mikä on vieny aikaa kun sitä on tullu laitettua kesä kuntoo. Siinä hommassa hyvin jo eteninki mut nyt on kaikki ihan keltasta kiitos noitten isojen havupuitten jotka levitti siitepölynsä miun partsille. Ja ehkä vielä suurempi syyllinen on  nuo kuuen työpäivän viikot mitä oon nyt harrastanu. Mutta neulotaa sitte kunnolla taas talvella kun on aikaa :) Tosin nyt näyttää kyl siltä et miun jouluyöstäjuhannusyöhön jää kesken villapaita ei kyl valmistu millää ennen juhannusta, mutta ei anneta sen haitata.

Kevään sny kierroksella oon saanu aivan ihania uusia lanka tuttavuuksia ja jotaki on sentää jo valmistunuki.

Malli: Cookie A:n Hedera
Lanka: Regian cotton summer smile color
Puikot: 2,5
Itelle tehty


Oon nyt alkanu tekemää muitaki kun perussukkia. Ensin ajattelin et niitten tekemisee menee hirmusen kauan mut eipä se nyt ihan nii ollukkaa. Tottakai hiukkasen hitaampaa se on, mut pitäähän sitä jo pientä haastetta elämässäki olla. Mut ei kuitenkaa mitää mahottoman hidasta. Ja tietenki vauhti ja käsiala kehittyy sukkasukalta. Aivan mahtavat kesäsukat tuli ja lankaa oli tosi mukava neuloa ja kesällä tietenki pitää olla värejä myös sukissa. 

2 kommenttia:

  1. Kaunis kiitos salaiselle ystävälleni :) Erityisen ilahtunut olin tuosta kasvivärjäysjutusta, se osui aivan nappiin! Tulen paremmalla ajalla tutustumaan siun blogiin lisää. Mukavaa alkukesää. Ja sanoinko jo: KIITOS! :)

    VastaaPoista
  2. Kauniit sukat olet itsellesi tehnyt. Erityisesti tuo pitsi miellytti silmääni. Hyvää kesää!

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja jätit puumerkkisi!