tiistai 23. kesäkuuta 2015

Päätös kevään SNY-kierrokselle

Tänään oli miun vuoro hakea kevään kierroksen viiminen paketti. Pyörällä polkasin töitten jälkee postii paketin noutoo. Paketti matkusti kiltisti pyöränkorissa ja perillä ootteli reipas paketin avaaja apumies (kummipoitsu). Siinä meinas lentä teet lattialle, mut ripeä toiminta pelasti tilanteen. Pipruja piti tietenki heti maistaa. 

Paketista paljastu teetä ja pipruja sekä peltipurkki, jossa oli laukkakilpailu kuva. Neljä kerää Fabelin printtiä ja neljä kerää Fabelin long printtiä. Mukana oli myös "laituri" neule ohjeita jotka oli valittu sillä perusteella että ne on helppo jättäää kesken ja jatkaa taas kun seuraava sopiva hetki tulee. 

Olen tainu tän kevään aikan löytää uuen suosikkilangan. Aikasemmin oon hiukkasen vierastanu noita ohuita lankoja mutta nyt kun noista on tehny tuntuu ne kuitenki ihan käteen sopivilta ja ohukaisuuskaan ei enää hirvitä. Täytyy alkaa tutkimaa löytyykö fabeleita jostaki täältä päin vai pitääkö syöksyä nettikauppojen maailmaa. 

Pakettien takaata paljastui Miikkuli. Kiitos paljon kevään SNY kierroksesta ja ihanista paketeista. 

2 kommenttia:

  1. Kiva, että paketti perillä ja oot tykästyny lankoihin. :) Mietin, että millaista pakettia kasaisin, kun kesään ehkä kuuluisi ennemmin virkkuut ja puuvillallangat. Mutten osaa virkata, niin itse on silloin turhaa etsiä kivoja ohjeita, kun ei niistä mitään tajua :D ja langat ilman ohjeita tuntuu jotenkin itselle vieraalta ajatukselta.

    Ihanaa kesää!!!

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja jätit puumerkkisi!