tiistai 30. syyskuuta 2014

Twistiä sukkiin

Netin syövereissä törmäsin Tweist or not -sukkamallii ja niitä oli ihan pakko päästä tekemää. Lankaki ootteli valmiina sohvan kulmalla. Nimittäin syyskuun Sny paketista tulleet Novitan Nalle langat. 

Lanka: Novitan Nalle
Puikot: 3

Jostaki vaan pälkähti päähän ajatus tehä värit päinvastoin tuoho toisee sukkaa. Jotenki se mukavast piristää kun nuo jalassa taapertelee menemää. Nuo kolmosen puikot oli ehkä hiukkasen liian paksut joten täytyy ostoslistalle lisätä 2,5 puikot. Ja miun ostoslistalla on jo muutama muuki juttunen ja ostoslistaa teen sen takia kun perjantaina hyppään bussii ja otetaa suunnaks Helssinki ja laivaterminaali. Lauantaina olis sitte Tallinnapäivä ja nimenomaa ostosmatka käsityönharrastajille, joten tietää minne mennää ja mitä tulee ostettua. Mut siittä sitte enemmän kuhan ensin on reissu heitetty. 

Viime postipoika toi paketin joka ootteli avaamista jokusen päivän kirjahyllyssä. Sny oli lähettäny miulle synttäri muistamista ja paketista paljastu Pirtinkehräämön karstalanka sekä kortti. Kiitos paljon SNY! 


Lanka pääsiki heti jo työn alle kun oon uutta huivia havitellu ja malli on jo katottu. Lanka vaan uupu mut eipä puutu enää. Kuva hiukkasen huijaa langan värejä vyyhti oli kirjava ja sieltä löyty nätisti liukuva lanka vihertävää/punertavaa/ruskeita. Jos ne väri sitte vaikka näkyis paremmin kun huivi on valmis, toivonmukaa valmistuu ennen lumia. 

Ja sny vastaus kysymykseesi on lapaset. Nyt on nii monet sukat menos pukinkonttii et olis kiva jonnekki välii tehä lapaset. 

3 kommenttia:

 1. Vau kuinka komeet sukat oot tehnyt ja oli kiva kuulla että synt.lahja lanka päädi heti teon alle. Siis lapasta....

  VastaaPoista
 2. Komiat sukat ja ihana synttärimuistaminen!

  VastaaPoista
 3. Kivat sukat, niissä twistiä:)
  Hieno muistaminen, varmasti ihana lanka neuloa.

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja jätit puumerkkisi!