maanantai 1. syyskuuta 2014

Kierroksen ensimmäinen SNY paketti

Tänää oli taas kauppakierros ja siinä samalla oli sitte myös posti kierros kun paketti piti käyä noutamassa. Ihan näi aikasee en pakettia vielä odotellu, oli paketti lipsahtanu etuajassa liikkeelle. Mutta ei anneta sen haitata


Paketissa oli kaks syksyisen väristä kerää Novitan Nallea, neljä pussia teetä, suklaatia, kortti, ja uusi tuttavuus Knitpron 15 cm puikot. Lisäks paketissa oli vielä neulottu sukka -avaimenperä. Tällä kierroksella kun pitää joka pakettiin laittaa jotakin ite tehtyä. 

Ja tosiaan en omista yhtään ennen tätä nuita Knitpron puikkoja, joten kun huomenna laitan sukat alulle pitääki kokeilla nuita. Sukka malli on vielä hiukkasen hakusessa mutta eiköhän se sieltä vielä lödy ennen keskiviikkoa kun oon menossa neuletapaamiseen. 

Ja SNY sen verran huomasin tiedoissa virhetta että puhelinnumeron viiminen numero oli 5 kun sen pitäis olla 6. Uskon että muuten on ollu tiedot ihan oikeen, mutta tuo yks numero on ollu väärin. Pieniä kirjotushäröjä sattuu välillä, ja paketti haettu turvallisesti perille.  

5 kommenttia:

 1. Kiva kuulla, että sulla ei ollut noita puikkoja ennen. Toivoin sen olevan juuri se uusi juttu tässä paketissa. Ahaa siis numero virhe mulla oli. Tarkempi sit ensi kerralla.

  VastaaPoista
 2. Hyvä, että paketti tuli perille. Suloinen paketti kokonaisuus ja avaimenperä pisteenä i:n päälle.

  VastaaPoista
 3. Onpa kivasti bongattu uusi työväline parille! Kaunis kokonaisuus itsetehtyä sukkaa myöten. t.jonkun toisen pari

  VastaaPoista
 4. Oikein näpsäkkä paketti :-)

  VastaaPoista
 5. Knit Pron puikot on ihania, nuo puiset sekä karbonzit mun suosikkeja, etenkin sukkapuikoissa ja jotenkin nuo 15 mm on paremmat käteen mitä pidemmät. =)
  Upeaa että juuri se ajatus uudesta työvälineestä osui oikeaan.

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja jätit puumerkkisi!