torstai 18. syyskuuta 2014

Kaivoin seulan komerosta

Pitkästä aikaa tuli mieli tehä kankaanpainohommia ja piti seula kaivella kaapin perältä pois piilosta. Pienemmässä seulas on valmiina autoja joten sen otin käyttöö kun en jaksanu nyt alkaa tekemää mitää kanvo tai kontaktimuovikuvioita. Viime vuoden Tampereen kädentaitomessu reissulta tarttu mukaa valmiita huopaympyröitä joista jo sillon suunnittelin tekeväni lasinalusia. Nyt sain muutaman painettua ja näyttää ainaki miusta tosi kivoiltaLasinalusen halkasija on 13 cm 

Ja sittehä se alko ajatukset päässä jylläämää ja aloin haluumaa kaitaliinaa autokuvioilla. Ja kaikkee muuta pientä kivaa. Nyt pitää vissii alkaa kattelee nettikauppoi et mistä löytyis kivanväristä huopaa miun kaitaliinaa varten. 

Postipoikaki on minuu muistanu kanto pari tilaamaani kirjaa kotio ja sitte sieltä pinosta löyty vielä päivän piristys. Snyn pieni väli muistaminen. Mukavan pirtee kortti ja suklaapatukka. Suklaa oli kyllä saanu kovia iskuja kun oli ihan muussina pakkauksessaa. Postileiman perusteel tuo muistaminen on ollu muutaman päivän jossaki seikkailemassa. Mut pääasia et osas perille. Kiitos SNY!

2 kommenttia:

  1. no voi itku ton suklaan kanssa, mutta onneksi saapui perille sentään. Ajattelinkin että on matkalla joutanut parempiin suihin. HIh.... mutta siellä sen on sitten sun luonas kortin kera.....

    VastaaPoista
  2. kiva kun kortti ja sulklaa löysi tiensä perille, mutta vähän kaltoin kohdeleena. Ajattelin että joku on jo sen syönyt.

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja jätit puumerkkisi!