maanantai 4. marraskuuta 2013

Virkkuukoukku vauhdissa

Viime aikoina on ollu enemmän virkkuukoukku vauhissa kuin puikot. Mukavaa vaihtelua ja työt kun ei ole ollu suuria on mukava kun näkee tuloksen nopeasti. Isojakin töitä on mukava tehä mutta aina kun en malttais ootella että sen saa valmiiks.


Tuikkukuppi, lankana Novitan pikkusisko.

Olis pitäny ottaa kuva myös sillon kun tuijottelin tuota ilman valoja, näytti aivan ihanalta. Toivottavasti tuolle löytyy kuun lopulla olevista myyjäisitä hyvä koti, jos se ei muille kelpaa ni miun luota sille löytyy kyllä aina tilaa. 


Lasin alusia, lankana Novitan bambu. 

Näitä on tulossa vielä vähän jouluisemmissakin väreissä. 

Tänään ilmottauduin 30.11 pidettäville Naisten messuille jotka on perinteiset joulumyyjäiset Haminassa. Aikasemmin en ole ollu siellä ite myymässä mutta usempana vuonna siellä on tullut käytä. Nyt on hirmunen tohina päällä ja intoa ainakin vielä tehdä kaiken näköistä. Ja ideoita on paljon. Toivon mukaa ehin jotaa jopa toteuttaa. 

Muutama huopatyö on tilattu ja niiden teko aloteltu, niistä lisää kuhan valmistuvat. Sitte vielä pitäis tehä muutama työ pukinkonttii, kauhia kun on taas pitkät listat mitä kaikkee pitää tehä. No eipä se haittaa ei ainakaa tuu tylsää. 

Mutta nyt siirryn sohvalle ja jatkan sukan tekelettä. Alotin naulomaa sukkia varpaita, saa nähä miten ne onnistuu. Aina on mukava oppia jotaki uutta. 


2 kommenttia:

  1. Olet taas ollut ahkerana. Muista muuten noissa virkatuissa pilttipurkin yms -päällisissä, että niitä ei kannata käyttää kuin ulkona palovaaran takia. Lämpökynttilällä pieni lasipurkki voi lämmetä uskomattoman paljon. Viileä ulkoilma toimii automaattisena jäähdytyksenä. Tai ainakaan minä en niitä sisällä uskaltaisi käyttää.

    SNYsi

    VastaaPoista
  2. Mie suosittelenki led -kynttilän polttoa tuollasessa. Tosin tuo purkki on kyllä sen verran reilu, ettei se tuntunu kauheammin kuumenevan. Ainahan täytyy olla oikee super varovainen kun on kyntilöistä ja elävästä tulesta.

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja jätit puumerkkisi!