keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Välillä hiukan huovutellaa

Osa-aika töissä kun on aikaa myös harrastaa. Viime aikoina oon aika ahkerasti heilutellu virkkukoukkua. Tosin on myös kilon verran villaa tullu myös tuhottua. Tai no en mie sitä oo varsinaisesti tuhonnu vaan muttanu sen uutee muotoo. Nytki oottelee pino vesihuovutettavia tuotoksia, jotka oon jo valmiiks neulannu. Jos huomenna huovuttelis ne valmiiks, alkaa tuo kesken erästen pino taas kasvamaa sellasta vauhtia, että hirvittää. 

Merinovillasta huovutettu pipo, koristeena silkkinenäliinoja. Valmiin pipon päänympärys 60 cm. 


Huopatossut 1/4

Huopatossut 1/4 on nyt ihan valmiina. Ruskeeta karstavillaa, pinnalla koristeena silkkimerinoa ja paikallisen puusepän tekemät katajanapit. Pohjassa maitokumiliima ja koko 42-43. Kolmet muutkin tossut on jo tehty, viiminen pari on kuivumassa, keskimmäisten parien pohjat on viimeistelemättä ja koristeet laittamatta. 

Kaikenlaista täällä joulupukin pajassa pitää touhuta ennenkun aatto koittaa, Se on ihan hyvä olla hyvissä ajoin liikkeellä näitäkää kun ei ihan parissa päivässä tehä valmiiksi. Tosin jos oikeen tiukkapaikka tulis kylhä nuo perjaattees yhen päivän aikan valmistuu ja se vaatis sitte jo tossujen kuivatusta saunassa, kun takkaa ei ole minkäpäälle ne saisi kuivumaa. Mutta toivotaa ettei sellasta hoppua tulis. 

1 kommentti:

  1. Kertakaikkisen upeita! Huovutettuja töitä näkee blogien puolella harmillisen vähän...

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja jätit puumerkkisi!