torstai 21. marraskuuta 2013

Vihdoin odotus palkittii

Kyllä se miun kärsivällisyyttä on nyt taas kiusattu kovin. Odottelin tämän kyyn SNY -pakettia kun kuuta nousevaa ja vihdoin eilen tuli siitä tieto että se on noudettavissa. Olisin saanut sen jo eilen mutta en ollut silloin kotona kun postipoika kävi, joten eteisessä odotti lappu jossa oli tieto kirjeestö joka ei mahtunu postiluukusta, joten se piti noutaa postikonttorista. Ja kotiin tulin sitetnki siihe aikaa etten enä olisi millään ehtiny sitä hakemaan. Tänä aamuna laitoin sitte sadepuvun päälle ja lähin pyörällä matkaan pakettia noutamaan. Ja mitä sieltä paljastuikaan:
Neljä kerää Gjerstalin Bris -lankaa, lisko heijastimen, suklaata ja kortin. 

Nyt täytyy alkaa netistä ettimän jonkilaista ohjetta tuolle langalle, jotta saisin vähän osviittaa mitä kaikkea tuosta voisi tehdä ja miten riittoisaa tai nopeasti kuluvaa lanka on, koska se on minulle usi tuttavuus. Tämä on minusta kaikista parhainta antia tässä sny hommassa, että saa tutustua uusin lankoihin ja malleihin. Kun itselle ei tule aina mieleen ostaa uusia lankoja yleensä tulee vaan ostettua niiti tuttuja ja turvallisia tuttavuuksia. 

Tämä viikko on ollu hiukan erilainen miun normaali viikkoihin nähen. Olen ollu talonmiehenä tai naisena vanhalle naapurin rouvalle. Tosin enää ei ihan naapurissa asuta, mutta siltikin tulee siellä vähintään kerran viikossa käytyä kun tallilla käyn ponit hoitamassa. Olin taas oikee mielellää talovahissa sekun on mukavaa vaihteluu. Aamupäivisin kävin ruokkimassa kissat ja kanat sekä lämmittämässä puulämmitteistä hellaa. Samalla sitte haloin puita valmiiks ja kannoin taas monen päivän muut sisälle osottelemaa. Olis sitte taas mukava tulla reissuasta kotii kun oli halot valmiina. Talossa on kissoja kaksi, jotka oli miulle taas nii kauhian vihasii kun joutuvat aitan ylisillä yönsä viettämää vaikka se on niille muutenki ihan normaalia. Kanoja oli laskujen mukaa 21 tosin voi olla että jonkun laskin useempaa kertaa ja jonkuu jätin pois laskuista. Ne kun ei osaa olla paikallaa sitä aikaa kun laskuyhtälön suoritin ja tietenki kukko. Nyt kun on nii kauhen pimeetä ei vanhemmat kanat muni ollenkaa ja sitte on niitä viime kesän tipuja jotka ei oo vielä alotellu munimista ollenkaa. Joten muutaman päivän saldona oli 10 munaa. Tän luomumpia-, onnellisemman kanan- tai tuoreempia munia ei löydy mistään. Tosin ei taija kokonsa puolesta olla kun yksi muna joka täyttää koko stantardin. Nuita voi nyt jo paistaa pannulla, mutta jos meinasin niitä keittää tai leipoa jotakin pitää ootella pari viikkoa.   


4 kommenttia:

 1. ihana paketti. Langasta pitää sen verran sanoa, että on ihanaa neulottavaa :).

  Omia munia :)

  VastaaPoista
 2. Tuon paketin matkassa olikin monta mutkaa. Ensinnäkin olin jotenkin päivissä sekaisin, joten tuli vähän kiire. Ja sitten jäin matkalla postiin ruuhkaan jumiin ja jännäsin, ehdinkö sinne ennen kuin kello tulee viisi. Taisin olla paria minuuttia vaille paikalla. Mutta paketti lähti onnellisesti ajoissa matkaan, tosin juuri ja juuri.
  Minustakin yksi SNYilyn hyvä puoli on uudet jutut, olivat ne sitten lankaa tai jotain muuta esim. ohjeita tai ideoita tai vaikkapa apuvälineitä.

  Hyvää loppukuuta sinulle!

  T: SNYsi

  VastaaPoista
 3. Mielnkiintoista, kaunista lankaa. Jännityksellä odotan, mitä teet?

  VastaaPoista
 4. Ihanasti kirjoitettu tarina
  Munien suurkuluttajana ( tai niiden valkuaisen) oli hauska lukea tuo munajuttu :-D

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja jätit puumerkkisi!