lauantai 14. syyskuuta 2013

Uusia kokeiluja

Tein muutaman pannulappu kokeilun huovuttamalla. Pohjana on jääkarhu levyä. Ohensin levyn repimällä sen kahdeksi, tosin miks ei se voisi olla paksukin. Tosin tuollai ohennettuna työ toimii sekä pannunalusena että patalappuna. Jos olisi paksunpi ei homma oikein toimisi patalappuna. Tosin nämä on vasta ensimmäiset prototyypit ja pääsivät koekäyttöön. Saa nähä millasta palautetta niistä tulee.
Jääkarhu levyyn neulahuovutin kuvion kiinni ja lopuksi vielä oli vuorossa vesihuovutus. Seuraavaan koekappaleeseen meinasin kokeilla ripustuslenkkiä.

Neliö heppa

NalleKarhunen tai jotakin sinnepäin

Käsityöt minulta onnistuu mutta leipominen onki sitte ihan eri juttu. Onneks äiti ja pikkusysteri tykkää leipomisesta ja hoitaa sen puolen. Tosin miusta on kuva koristella kakkuja ja tietenkin maistella. Viime aikoina ollaa alettu kokeilemaa kakunkoristelussa marsipaania ja sokerimassaa. 

Kun piti tehä Ympärän tilkkujen (Suomen tilkkukillan alajaosto) 1 -vuotiskakku ajateltii kokeilla siihen sokerimassa kuorrutusta. Aikasemmin en sitä oo kokeillu. Kakun päälle suunnittelin tilkuista peitto joka on vihreällä nurmella. Ensin jaettii sokerimassa osiin ja värjättii pastillisävyisiksi karkkiväreillä ja tehtii siitä päälle tilkkupeitto. Seuraavaks värjättii kerma vihreeks ja laiteltii sitä reunoille kohtiin mihin peittoa ei tullu. Lopuks vielä rajailin "tilkkujen" reunat sokerikuorrutuksella. Ja kaiken kruunasi yksi kynttilä.   


Ulkonäkö ei ehkä olllu ihan sitä mikä päässä pyöri mutta ekaks kokeiluks uusien materiaaline kans olen siihe oikee tyytyväinen. Ja tilkkutätit tykkäs oli niiden mielestä oikee sopivan näkönen tilkkusynttäreille. Taisi siitä kuva tallentua useampaakin kameraan. Nyt on hyvä alkaa miettimään oman synttäri kakun koristeita kun olen kertaallee sokerimassaa kokeillu. 

2 kommenttia:

Kiitos kun kävit ja jätit puumerkkisi!