maanantai 30. syyskuuta 2013

Kameran kätköistä

Hiukan on kuvat jääny roikkumaa kameraa. Kuvat ei oo enää kaikista tuoreimpia uutisia mutta se nyt ei haittaa mitää ainakaa minuu. Tässä muutama tapahtuma ja muita tapuksia mitä on syyskuun aikana tapahtunu.
Tervasaaren kuuluisuus Woima sonni lähti kohti uutta kotia Hyrsylän mutkaa. Ite en sitä asiaa uskonu ihan heti tapahtuvan mut kun sen omin silmin näki oli se pakko uskoa. Toivottavasti uuden omistajan ja taiteilija Äkkijyrkän välillä yhteistyö toimii paremmin ja sonni joskus valmistuu kokonaisuudessaan.   

20.9 Meillä oli Valojen yö ja silloin on erilaisia tapahtumia illalla ympäri kaupunkia, kaupat on pidempää auki ja illan päätteeks on ilotulitus. Puistossa oleva ankkalampi oli taas valaistu eriväreillä ja siellä oli mukava käpötellä. Tosin ankkoja tai mitää muitakaa lintuja ei tuolla ole ollu enää moniin vuosiin. 

Valojen yö ostos halloween valot

Pieniltä kyläsyysmarkkinoilta ostin paikalliselta kasvattajalta "lyhtyjä". Niille löyty paikka olkkarista telkkarin vierestä jossa seurana niillä on vanha jalkalamppu jossa on punanen varjostin. 

Minun arabia astia kattaus. Arabialla on kattauskuvakilpailu johon ajattelin osallistua. Kilpailuun osallistuvia kattauksia pääset katsomaa täältä kannattaa käydä äänestämässä. Minun kattauksen nimi on kolmikon kahvi. Kuvan eripari kupit on ainoat kupit mitä minulla on, arabiaa lisäksi löytyy Heluna -kannu ja seikkailija muumimuki. Joten arabia astioiden lukumäärä on täällä taloudessa hävettävän pieni. Jos joku sattuu tietämään kuppien nimiä tai sarjoja mihin ne kuuluvat olisin tiedoista erittäin kiitollinen. Joskus ite oon koittanu noille nimiä löytää mutta aika huonolla menestyksellä. 


1 kommentti:

  1. On mahtanut olla melkoinen näky tuo sonni matkalla... Muutenkin tuttuja maisemia kovasti :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja jätit puumerkkisi!