keskiviikko 11. syyskuuta 2013

SNY paketti tuli

Eilen tuli tekstari että paketti olisi haettavissa pakettiautomaatista. Tietenkin ite olen Lohjalla Hippoksen poni näyttelyssä ja illalla piti vielä rientää kahvakuulailemaan. Joten oli pakko kärvistellä ja hakea paketti vasta tänään. Tänään sitte reippailin keskustaa ja yhdistin kauppareissun sekä paketin haun ne kun kumpainenkin löyty saman katon alta. En ole varmaa ikinä kävelly kotii nii nopeasti kun tänään tulin, jotenkin paketti taisi antaa hiukan lisä vauhtia.


Ja paketista pompsahti esiin kaksi kerää novitan nalle taika -lankaa ja polvekeraitasukkien ohje, finlaysonin servettejä, suklaapatukka ja kynttilöitä. 

Olinkin ajatellu et uuet sukat pitäis ottaa työn alle joten päätin heti alottaa sukat uudesta langasta ja uudella ohjeella. Aikasemmin oonki tehny vissii yhet sukat muulla ohjeella kun omalla perus-sukan ohjeella. Alotin kummanki kerän ja kattelin et aikalailla eri kohasta ovat alkamassa, aluksi koitin ettiä samanlaista kohtaa josta ne olisin alottanu mut vähän aikaa pähkäiltyä totesin itsekseni että sehän ei minuu haittaa ollenkaa jos sukat alkaa erikohasta. Aikasemmin olen tehny muutaman työn valmiiks raidotetusta langasta ja sitte tietty vironvillasta.  Joten tää on nyt ensimmäinen kerta kun teen tälläsestä kunnon kirjavasta langasta sukat. Ootan innol miltä ne näyttää ja mikä parasta näillä sukilla saan taas hiukan lisää väriä synkkenevään syksyyn.  
 

3 kommenttia:

  1. Kiva, että paketti tuli perille.
    Jos ei omaa silmää häiritse, niin ei sukkien tarvitse olla täsmälleen samanlaiset väritykseltään. Toisistaan eroavat voivat olla jopa kauniimmat.

    t: SNYsi

    VastaaPoista
  2. Noista saa kyllä mukavan väripiristyksen asukokonaisuuteen!

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja jätit puumerkkisi!