keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Uusi jakso ja uudet kujeet

Syysloma oli ja meni viime viikolla. Menee noi viikot sen verran vauhil et puolet asioist jäi tekemättä mitä piti tehä. Ehin tekee kyl ja vaikka kui paljo mut osas ei ollu mitää järkee.

Loma alko kampaaja käynnil ja asuntotoimisto pyörähyksel. Hiukset värjäilin ja väri ei kyl oikeest ollu se mitä piti mut nyt alkaa näyttää ihan hyvält kun on useemman kerran pestyt. No sit tietyst ralli ja ristiäiset mist jo kirjottelinkii viimeks. Lisäks harrastelin puutöitä ja pihan haravoimist. Keskiviikon vesisatees oli kyl haravoinnista hehkeys kaukana ja tietenki oli kädet sit kipeenä kun ei taas kuulu mun liikunta valikoimii haravan heiluttelu tääl Kuopios. Ehittii kasaa mun serkulle pöytäkangaspuut ja laitttaa ne kudonta kuntoo ni pääsee Kirsi sitte paukuttelee, tai no ei niil kauhest paukutella menee viel palasiks ja tippuu pöydält.

Torstaina kävin viemässä asuntotoimistoo paperit ja toivotaa et saisin sieltä sitte kämpän kun muutto koittaa helmikuun lopus takasin Haminan huudeille.

Viikonloppu kun koitti alko karu arki taas lähestymää. Perjantai illan vietin tosi nostalgisis tunnelmis polin mun rukkii vajaan kaks tuntii vintillä. Oon joskus kauan aikaa sitte ostan virost ohutta hahtuva lankaa ja en oo siitä saanu mitää aikaseks kun se menee nii pirun herkäst poikki. Joten kertasin sen ja annoin sille kierteen ja kyllä kestää, niist olis tarkotus tehä muutamat patalaput. Niitä on täs nyt tultu virkkailtuu kuun lopus on Kumun (eli tän mun koulun) joulumyyjäiset ni sinne meinasin et tekis ja sit tietyst tonttui pitää tehä.
Lauantaina sitte Sasu tuli mummille hoitoo eli meille Summaa ja äiti lähti viihteelle. Sinä yönä ei paljo nukuttu kun todettii et poika ei halua juua tuttipullost korviketta. Sitä sitte piti yöllä kuunnellaja sylis kannella.
Ja sunnuntain sitte oliki taas ees siirtyminen Kuopioo ja arki. Ensiksi meinasin myöhästyy junast. Ja ilta meni sit lukkareit kirjotelles.

Tää jakso on ihan peestä en tykkää yhtää. Jakson aiheena on tutkivaa toimintaa ja se ei oikee iske muhun. Paljo teoriaa ja puudittavaa semmost onneks voi neuloo samal. No ja sit tehää ryhmätöitä jaa kaik muuta ryhmäläiset tuntee toisensa entuudestaa joten jee jee. Tarkotuksena täs jaksos on opiskella monialaisesti ja ryhmät sekotettu. Onneks sit samoil kursseil on oman luokan naamoi et näkee ees välil tuttui nassuja. On täs jaksos sitihan mukaviiki juttui. Valokuvaust ja piirtämist. Sit mul on valinnais aineena kasvivärjäys ja se iski muhun kovast kun tiistain oli ekat tunnit.

Tänää oli vapaa päivä ja siivoilin tätä huushollii. Käytii Saaran kans Prismas ja Maxis kun se ei ollu niis aikasemmin käyny. Mutta nyt pitää mennä tutimaa et jaksaa huomen taas opiskella ahkerasti.

Öitä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit ja jätit puumerkkisi!