keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Taas yksi tekemätön päivä

Tänää pyöräilin kaheksaks kouluu lukkarin mukaa ja kas kummaa opettajaa ei näkyny mailla eikä halmeil koko päivän. Joten se siitä sitte ei kysytty apuu eikä neuvoi. Ihan kun mul olis ollu sille ees asiaa. Tää ei oo eka kerta kun ei oikee mee aikataulut yksii. No laittelin sitte tän jakson työt esille ja tollaselt ne nyt sit näyttää yhessä.
Ja sit viel lähikuvas rautalanka kori joka pisteli nii pirust kun sitä väänteli ja sitte vielä kaitaliina jonka kävin eilen kutasemas kun ei ollu muutakaa tekemist.

No kyl mä tänää oon jotaa oikeetaki saanu aikaseks tein tädille synttärilahjaa kun täyttää ens vuon pyöreit. Alotin tosiaa kyl ihan kohtalaisen aikasee tän nikkaroinnin mut onpahan sit jo valmiina.

Koko viikko on oikeestaa menny vaa lorvies kun on kaik kouluhommelit tehty jo. Kippasin sitte aikani kuluks kaks laatikollist lankanöttösii keskelle lattiaa ja aloin virkkaa niistä isoäidin neliöi toivoen et niit olis joskus nii paljo et saisin tehtyy torkku peiton. 20 tilkku on jo tehty ja tuntuu et toi lankakasa ei pienenne ollenkaa.

Mut huomen olis ist arviointi ja sen jälkee tämä tyttö kirmaa ensimmäisee junaa joka lähtee Kouvolaa ja meeen Summaa viettelee ansaittuu syyslomaa kera perheen ja ponien.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit ja jätit puumerkkisi!