keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Seinätekstiili valmis!

Maanantaisen huivutuksen tuloksena oli lähes täydellisest huopuni seinätekstiili joka ootti höyrytystä.


Eilen kävin ostamas kiila kehykset kunhan ensin sain rahaa ulos automaatist. Mun piti käyä samal ostaas kiilakehykset kun kävin muutenkii kaupungil. Automaatille mennes totesin et eipä ollu opintotuet tullu ja kirosin aika raskaan puoleisest. Kävin sit ostaas kuuitenki hedelmi ja vihanneksii jonka jälkee lampsin takasin koululle ja kävin netis kattoos tilin saldoo ja sinne oli tullu rahat. Pääs kyl pitkähuokaus koska rahat oli aika lopussa. Sitte ei muuta kun uuestaa matkaa ja ostaa ne pirun kehykset. 

Tänään oli sitte se päivä millon huopa piti yhistää kehyksii. Siihen meni aikaa puol toist tuntii ja kulu varmaa 60 niittii mut onpahan ainanki tukevast kiinni. Työn lopullinen koko on 43*75cm. Alunperin olin suunnitellu jotaa paljo suurempaa ja ihan erilaista mut tollain synty täl kertaa ja jotaa muuta joskus muullon.


Sitte oli vielä lankavarastossa käynti ja kanttinauhan otto et sai takapuolenki siistittyy.  


Sitte pitäis viel punoo valmiiks toi rautalanka kori ja tehä se pirun posteri. Onneks ei tartte tehä mitää raporttei täs jaksoso vaan posteri riittää. Kudonta näytteet ja huovutuskansio on jo valmiina ja oottaa esille laittoo joka on ens viikon keskiviikkoo. Ooon näköjää taas aika aikasessa näitten töitten kans. Nyt kun saan kaik valmiiiks ni sit alkaa kovast tekee mieli lähyä Summan suuntaa sinne pääsee vast lähtee torstain kun on eka ollu arviointi. No ehinpähän ainaki virkkaa myyjäisii patalappui ja pussukoita kun näyttää tota luppo aikaa van ilmestyvän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit ja jätit puumerkkisi!