lauantai 9. huhtikuuta 2016

Sukkia ja sekaan yksi orava

Koko talven oon katellu kuinka alakerran uudet asukkaat on alkanu syöttämää lintuja ja tietenki oravalle aukes myös lounas paikka samalla. Nyt sattu sitte olemaa kamera käden ulottuvis kun orkko tuli paikalle. Tuo on varmaa viime kesänen poikanen, kokonsa puolesta. Sen menos oli kyllä kiva katella, mutta ei se halunnu miulle kunnolla kuitenkaa istua ja poseerata. Kuvat nappasin olkkarin ikkunasta, toisesta kerroksesta.Pääsiäisen aikoihin miulta pyyettii pikkumiehille uusia sukkia. Hetken lankoja sämplätessä kätee osu muutama kerä Teeteen Pallasta, jotka olin kasveilla värjänny ja niistä rupesin sitte pieniä sukkia tekemää. Ja ne syntyki huimalla vauhilla kun on tullu noita omia polvareita viime aikoina tehtyä. 

Sukat pikkumiehille kokoa n. 27 ja 31, oma peruskukan malli
Lanka: teetee Pallas, kasvivärjätty
Puikot: 3

Sohvalla ollutta käsiityö kasaa selviessä löysin yhen parittoman sukan. No pitihän sille se parikin tehä kun langatki oli vielä tallessa. Nää olin joskus syksyllä alottanu mutta välillä hävittäny.

Itelle sukat, oma perus-sukka
Lanka: Pirtin kehräämön sukkalanka, kasviväjättynä
Puikot: 3

Maaliskuun lankalaihiskin eteni mukavasti miinusta tuli 830 grammaa ja plussaa 100 grammaa.  Lanka oli kyllä ihan heräteostos, mutta pääsikin samantien puikoille ja siitä valmistunu huivi on nyt pingotusta vaille valmis. Joten tän vuoden lankalaihis on alkanu oikeen mukavasti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit ja jätit puumerkkisi!