perjantai 1. tammikuuta 2016

Minion lapaset

Nyt kun ollaa jo joulun turvallisemmalla puolella voi täälläkin esitellä pukin konttii tehtyjä neulomuksia. Jällee kerran kävi tietenki nii että kaikea muistanu kuvata mut osan kuitenki. 

Yksi kaveri on hiukan tai vähä enemmänki hurahtanu noihin minioneihin. Nii mikäpä olis ollu parempi lahja kun lapaset ja tietenki minioneina. Ensin piti vähä googletella et miltä ne sellaset örkkimörkkiset oikeesti näyttää ja millasia tekeleitä muut on niistä saanu aikaa. 


Piirsin itelleni hirmusen hienon ohjeen, jota sitte seurailin. Lankana on sininen lykke ja keltanen 7-veikka. Onneks tajusin ostaa keltasta veikkaa Tampereen messuilta,ei tarvinu sitte alkaa sitä mistää metsästämää. Pohjana on oma peruslapanen kiilapeukalolla. Jälkikätee neuloin lapun ja ompelin sen kiinni sekä jäljensin olkaimet. Viimisenä silauksena oli silmien virkkaus ja kiinni ompelu sekä suut. Ilman suita nuo näytti jotenki vähä vajailta. Lapaset oli saajalle oikee mielusat ja kokoki oli sopiva. 

Suuria suunitelmia en ole kuluvalle vuodelle tehny. Teen mitä millonki huvittaa ja mitä kerkiää tekemää. Äsken laskin viime vuoden langan kulutuksen ja aika ylpee tuosta 7412 grammasta voin olla. Miinuksen puolelle jäätii vaikka tarkkoja lukuja ostetuista langoista ei ole. 

Lankalaihiksella jatketaa jällee tänäkin vuonna ja jos nyt sais piettyä vähä paremmin lukua noista + puolen langoistaki. Kun viime vuonna on osannu laittaa - merkkiset kohillee. Ja jällee laittelen 1 sentti per kulutettu gramma rahaa syrjää. Viime vuoden lanka tienesti rahoilla olis tarkotus ostaa jotaki kivaa itelle oon vähä katellu erilaisii Iittalan kastehelmi tuotteit mitä voisin ostaa, mutta katellaa nyt vielä.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit ja jätit puumerkkisi!