torstai 7. toukokuuta 2015

Vaaville villasta päälle

Sain pyynnön tai toiveen jos ehtisin nyt jo syntyneelle pikkuneidille tehä vähä lämmikettä. Ja mikäpä siinä aina on mukava tehä jotaki sellasta mitä en aikasemmin oo tehny. Langat sain pyytelijältä joten ei tarvinu muuta kun alkaa malleja kattelemaa. Puhetta oli et parit sukat, sitte tumput ja villatakki.

Alotin helpoimmista eli junasukkien teosta. Samalla tein sitte myös villatakkia ja neuletapaamisessa valmistu toinen pari sukkia. Viimisenä tein tumput ja ne sen mukaa miten lankoja oli jälellä.

Tumput; mallin löysin täältä.
Perus junasukat raidallisena.
Palmikkosukat löytyy täältä


Villatakin ohjeen löysin täältä

Lankana on käytetty Novitan Nalle lankaa ja puikot oli 2,5 Novitan puikot. Oli kyllä tosi mukava tehä näitä pienten villavaatteita nekun valmistuki niin huomaamatta. Villatakista en tehny sitä pienintä kokoa, ajatuksissa oli se että jos sattuu olemaa vähä suuri kokosempi vauva ni ei sitte ole heti pieni ja toisaalta taas jos on pieni syntyessää ni syksyllä on sitte hyvä kun alkaa taas lämmikettä tarvimaa. 

Nyt on sitte syöksytty vähä isompien villatakkien maailmaa ja alotettu tekemää itelle villatakkia saa nähä koska se valmistuu tavotteissa olis ainaki saaha se juhannuksee mennes valmiiks. 

2 kommenttia:

  1. Kauniit neuleet pikkuiselle, hiukan tavallisesta poikkeava nuttukin. Äitini viiden lapsen kokemuksella sanoo, että pientä ei kannata tehdä, sitä on vaikea pukeakin vauvalle. Eikö olekin kiva tehdä jotakin mikä valmistuu pian?

    VastaaPoista
  2. Oli kyl tosi kiva tehä nopeesti valmistuvia töitä. Nuttu on kyl kiva ja sopii hyvin raidalliseks yks värisenä tuo malli ei välttämättä pääse etuuksiinsa.

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja jätit puumerkkisi!