torstai 5. maaliskuuta 2015

Kilparatamatto

Kummipoitsu kun on mummila hoidossa ajellaa paljo autojen kans kilpaa. Ja matossa on sopivasti kuvioita joita pitkin ajellaa. Mutta sitte tuleeki se ongelma, kuvio loppuu ja tie hukkuu alta tulee kolari ja pitää saaha polliisi, paloauto ja ambulanssa paikalle. Siittä se ajatus sitte lähti. Yhessä ettii värikynät ja paperia. Piirrettii ja mietittii.

Sen jälkee alko ankara neulahuovutus, jota jonki aikaa piti jatkaa. Ittiää helpottaaksee päätin sitte ostaa neulaimen jos on viis huopaneulaa kiinni ja työ helpottu kyllä kummasti. Vielä oli eessä vesihuovutus ja kuivatus ennenku kilvanajot voi alkaa.

On parkkipaikkaa ja kukkia

Ja tietenki kyltti pitää olla

Katsomo ja maalisuora 

Vielä kun lisätää palkintopalli ja ite pääosan esittäjä kilparata on kaikki valmista

Kokoa tuli sellanen 70*70 ja autoja radalle mahtuu monta. Hiihtoloma viikolla oli matto kovassa käytössä. Sen puolee tuo koko on hyvä, että sen "piilottaminen" kun ei ajajia ole mummolassa on helppoa. Rullaus ja lelulaatikon päälle oottelema seuraavia kilvanajoja.

Kaikki kilparatamattoo käytetyt esihuopapalat joista yksityiskohat on tehty on jämiä. Samaten vihreä pohja on jämä. Eli näinki mukavan kokosen juttusen sain kaikista jämistä aikaseks. Ja vielä on jämiä jälellä, kyllä on ihme miten noita kaikkia oikeen kertyy kaikki paikat täyteee. Tän vuoden numesinki jämien tuhlaus vuodeks. 


6 kommenttia:

 1. WAU! Hieno, kelpaa tuossa kilpaa köröttää!

  VastaaPoista
 2. Kiva idea ja taas upea toteutus! =)

  VastaaPoista
 3. Ompas ihania käsitöitä sinulla. Tulin vastavierailulle blogiisi, kun olit jättänyt kommentin arvonta-postaukseeni - kiitos siitä. Mukavaa viikonloppua, terkuin Riitta

  VastaaPoista
 4. Wau, mikä aarre!
  SNY1

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille, uusia suunnittelmia on paljon ja jännityksellä itekki oottelen mitä syntyy seuraavana.

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja jätit puumerkkisi!