keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Viileneviä säitä ja hiukkasen makiaa päälle

Huopatossuja tuli taas muutamat tehtyä. Toiset olin latonu jo joskus juhannuksen tienoilla, latomisella tarkotan sitä kun villa kerrokset asettellaa ristiin ja lisätään päälle kuviovärit. Miusta on mukava tehä noita alkuvalmisteluja etukätee siinä menee kuitenki puolisen tuntia kun latoo yhen tossuparin villat.

Keltasenvihreet kokoa 40-41

Punakeltaset kokoa 38-39

Näissäki tossuissa on käytetty pohjana harmaata luontovillaa ja päälle laitettu koristeeks värillisä karstavilloja. Koristekukat on virkattu villalangast.

Mie sain tuliaisena Tallinnan reissulta flunssan, joten on hiukkasen vielä ostosten läpikäyminen puolitiessä. Sen verran on jaksanu liikkuu et töissä käy muuten on päivät menny kyl sohval maaten ja neuloen joten jotaki oon saanu valmiiks, vieläkun saisin pääteltyy langat ja pyyettyy pikkysysterin kuvaus avuks.

Nyt pitää kyllä tännekki laittaa kuvaa kun mie kunnostauduin keittiös ja sain aikaseks ihan hyvän makusen ja kivan näkösen kakun. Mie ku en hirveemmin leivo muuta kun pannaria ja lettuja ni oli kyl tosi mukava tehä kakku ja vähä muutaki. Tosin täytyy alkaa kyselemää jos sais vaikka uuen uunin kun tuommonen 20 cm kakkupohjaki oli tunnin uunis ja muffinsitki tupla-ajan ni alkaa vissii tuo uuni olemaa hiukkasen laiska.

Possut paljussa -kakku
Normaali sokeri kakkupohja,
välissä suklaamussea tai jotaki sinne päin,
päällä sulatettu suklaata ja pokerimassa possuja reunoilal kitkat patukoita. 

1 kommentti:

  1. Lämpösen näkösiä tossukoita ja herkun näköinen possukakku!

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja jätit puumerkkisi!