torstai 27. maaliskuuta 2014

Vihdoin sain tän tänne

Viime viikolla sain kauan odotetun lappusen että paketti on postissa noudettavissa. Tiesin heti, että se on SNYltä kun en vielä ollu pakettia saanu. Sitte iski oieni onkelma mie olin töissä koko sen ajan kun tuo postin sivukonttori on auki enkä pakettia näin ollen kerenny minää päivänä hakea. Joten piti laittaa äiti asialle että saisi paketin kotio. Äitee kävi sitte perjantaina töihin mennessä paketin noutamassa ja jätti sen sitte työpaikallee viikonlopuks. Eipä sillä että olisin sille mitää ehtiny viikonlopun aikana tekemää. Onneks tänää oli vapaapäivä ehti kaiken muun ohella tämänki tänne kirjottelemaa. Tosin tuo aurinko kutsuu nii mukavasti etten millää meinannu saaha itteeni sisälle koneen ääree pysähtymää.

Paketti sisäls kerän Novitan usvaa, kaks kerää Dalegarnin baby ullea, Prymin 7 kokoset puikot. Nappeja, ommeltavii silkkikukkia, kolme eriväristä niini nippua, silkkinauhaa ja chili suklaata. 

Suklaan jätin suosiolla äiteelle turvaa, oon huomannu että jos kotoon on suklaata se huutaa miulle niin kauan kunnes syön sen joten jätin sen suosiolla muualle oottelemaa lauantain karkkipäivää. Langoista kumpiki on miulle uusia, väreinä ei ehkä tuollaisina miulle hirmusesti puhu, mutta sekotettuna jonki toisen värin kanssa saan niistä varmaan jotaki vallan mukavaa aikaseks. Pikkuhilpetöörit pääsee odottelemaa vuoroaa että mihin ne pääsee ja tuon kokosia puikkoja miulla ei vielä ollukkaa. Miulla näytti olleen vaan parillisen kokosia isoja puikkoja. 

Kiitokset snylle paketista ja pahoittelut että jouduit tätä kirjotelmaa näin kauan oottelemaa. 

4 kommenttia:

  1. Oletpas sie saanut tosi kivan paketin! Väritkin tosi mukavan keväisiä.

    VastaaPoista
  2. Johonkin netti avaruuteen ilmeisesti hävinneet kommenttini. :/ Dalegarn on aivan ihanan pehmoista lankaa kutoa ja pitää, mutta se huovuttuu helposti. Opin itse kantapään kautta. =D

    t: Sny

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja jätit puumerkkisi!