keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Koppa

Vihdoin sain yhen ufottuneen työn valmiiksi. Joskus keväällä alotin virkkamaan isoa koria, kauhavan kangas-aitan -ohjeetta mukaillen. Ohjeesta poiketen kuteena kauhavan kangas-aitan eko-ontelo. Enkä tehnyt korista ihan niin korkeaa. Kumiletkun tilalla oli äitin autotallin perukoilta löytynyt vanha puhelinjohto, jota vielä jäikin jokunen metri jälelle.

Virkatessa eko-ontelo on miulle jo entuudestaa tuttu. Uutena tuli johdon virkkaus silmukoiden sisää. Johtoa joutui vähän väliä kiristämään jottei työ löpsistynyt. Nyt se on kyllä tosi jämäkkö ja reunat pysyy hyvin pystyssä vaikka työn halkaisija on 40 cm.

Korille löytyi lopulta paikka keittiöstä pöytätason alta, jonne olin jo kaivannut jotakin koria tyhjille vissypulloille, joita on kuumilla ilmoilla tyhjentynyt ihan kiitettävään tahtiin.


Toinen jo kauan suunnittelilla ollu ja nyt jo koukulle päässy työ on parvekkeen matto. Muutama kierros vielä uupuu kun esteri -ontelo loppui kesken ja sitä piti lähteä hakemaan. Samalla sain sitte haettua huopatyöhön materiaalit ja se pitäisi huomenna neulailla kokoon, jotta pääsen sen ensiviikolla huovuttamaan loppuun. Mutta näistä hiukan lisää kun saan ensin valmista. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit ja jätit puumerkkisi!