maanantai 4. helmikuuta 2013

Koukuttumista

Vuoden vaihtessa tuli sellanen olo et haluisin opetella koukkuamaa muutaki kun patalappuja. Joten seuraavana päivänä lenkkeilin Kissanviiksee ja ostin puisen koukkuamiskoukun.

Seuraavaks piti sitte ettiä ohje ja siinä käytin tuttua ja turvallista googlea. Sieltä sitte löysin Kauhavan kansgasaitan koukutut lapaset ohjeita useammankin. Aluks tein harjotuslapset Novitan jussista. Saksan reissua varten tein sitte alotuksen oma värjäämistä 100% villalangoista ja niistä oli sitte tarkotus tehä omaan käteen sopivat. Lapasten teko oliki paljo nopeempaa ku olin alunperin ajatellu.

Harjotuslapaset novitan jussista.
 Nämä ei mee ollenkaa käyttöö vaan ne menee miun kurssimateriaali arkistoo.

Miun omat lapaset
Lankana 100% villa, kouvun lehdillä värjätty. 

Sitte aloin opettelemaa vähä vaativampaa ohjetta ja sen alotin myös novitan jussista. Kun olin saanu tehtyä yhen lapasen sano systeri että se haluu tuollaset lapset itelle. No ei muuta kun äitin seiska veikka laatikko esii ja lankoja kattomaa. Sieltä sitte valkkaantu pinkki ja turkoosi. Kattelin hiukka ihmeissäni niit kerii kun 15 w teini haluu nuo värit mutta eipä siinä mitää. Siitä sitte aloin tekemää ja värit sopii hyvin yhtee ainaki noin päin tehtyinä. Lisäsin lapasii viel omat tuotelappuset, jotta ne olis vähä enemmän tuotteen oloset. Ja systeri oli oikee onnellinen uusiista lapasista.

Systerille tehty.
Novita seiska veikka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit ja jätit puumerkkisi!