tiistai 29. joulukuuta 2015

Uudet ja uudistetut koristeet

Syksypuolen viimeisellä askartelukerhokerralla oli vuorossa erilaisia juttuja. Tehtii kortteja leimasimien avulla, puutonttuja, leivottii pipareita ja tuunailtii vanhoja joulupalloja. Nää lis tietty voinu esitella hiukan aikasemmin, mut miulla on ollu koneella kuvat nii sekasin et eilen kun lähemmäs kolmen tunnin urakan suoritin ja kuvat laittelin järjestyksee ni löyty sieltä nämäkin mistä lie silmille pomppas.  

Kuviotarroilla koristeltu juolupallo ja ite tehty savipipari

Pitsillä koristeltu pallo ja itetehty savipipari

Kummipoitsun kanssa kun syksyllä käytii kävelyllä lähimettäs löysin sieltä ihanan vanhan kuivaneen oksan käppyrän. Se sopi kirjahyllyn päälle kun nakutettu, vanhaan riihimäen lasitölliin pystyy. 

Tänä vuonna miulta lähti maailmalle erilaisia kortteja. Kaikki on kuitenki samallalailla tehty leimasimella kuva, ääriviivatarroja sekä pitsiä. Lasten kanssa tehtii näitä ja ne oli kyllä kans ihan näppäriä leimailemaa ja tietneki glitteriä ja bligejä ei säästelty heijän korteissa. 

Nyt täytyis alkaa miettii millasii juttuja laittas seuraavaks tuoho oksaa roikkumaa vielä ei kuitenkaa oo tipujen aika, ehkä jotaki talvista? Vaikka meinasin shokin saada kun maanantaina kävin kaupassa ja Runebergin tortut oli tullu jo hyllyy, no jollakin han ne tietty pitää täyttää kun tortut on myyty.  
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit ja jätit puumerkkisi!