maanantai 30. maaliskuuta 2015

Kosketusnäyttösormilapaset

Tuli tarve uusille lapasille. Aikasemmin miulla ei ole sormi ongelmia talvella ollu kun on tuo puhelin ollu sellasta vanhaa karvalakki mallia. No teisi ehtiä tuo talviki mennä ennenku sain lapaset valmiiks, tosin nyt näyttää taas paljo talvisemmalta kun pari päivää sitte. Mut jos sitä lunta vaikka tulis vielä tulevinaki talvina, ei jäis uuet lapasetkaa käyttämättä.


Oma peruslapanen kiilapeukalolla ja koristepalmikolla. Lankana on kultapiiskulla värjätty 100 % villalanka. Näitä kirjavia lankoja pitää ens kesänä koettaa värjätä lisää. 


Lapasissa on etusormille aukot. Kattelin kyllä että moni on tehny peukaloillekki aukot. Mutta mie useimmiten käytän etusormea, joten sille se aukon teko oli jotenki luonnollisempaa. 


Ja toimii! Vaikka on ulkosalla ei tuosta aukosta kuitenkaa pakkasta sisää hirmusesti pääse ja sormenki voi siirtää pois reijän kohalta. Lapasista tuli kyllä mainiot. Vois noista ohuemmista langoista tehä kevääks ohuemmat lapaset, kun eihän sitä tiiä taas kui kauhian pitkää lapasia tarvii pitää. Toivon mukaa ennen juhannusta jo tarkenee paljain käsin olla. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit ja jätit puumerkkisi!