sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Kevään ensimmäinen sny paketti

Viikolla sain töitten välissä haettua kevään ensimmäisen sny paketin. Paketin kanssa sitte köröttelin kohti työpistettä. Olin muutaman minuutin etuajassa ja sillon oli pakko kurkistaa paketin sisää. Ja mitä ihanuuksia sieltä löytykää.


Paketissa oli Fabelin sukkalankaa kaksi kerää vihreetä, punasta, mustaa ja valkosta. (Punanen menee "pieninä" annoksina. Tuon vihreen kanssa se näyttää varmaan oikeen hyvältä.) Sukka ohje kirjoneule sukkii, hakusessa onki ollu sellain ohje missä ei ole paljoa pitkiä lankalenkkejä. Ja tuossa ohjeessa niitä ei paljon ollu, joten tehtäväksi menee. Teetä (joka alko jo ollakki hävettävän vähissä tässä taloudessa). Kaksi mittanauhaa, niitähän ei ikinä voi olla liikaa. Välipala patukka. Silmukkamerkkejä, joita ei koskaan ole liikaa. Neulottu pääsiäiskoriste ja suklaisia pikkumunia. Tipu koriste roikkuu jo sireenin oksassa, joka oottelee silmuja. Munat pääsee koristamaa pääsiäisruohoa kunhan sen aika ensin koittaa. 5 kommenttia:

 1. Mukavan runsas ja monipuolinen paketti! :)

  VastaaPoista
 2. Kiva, että paketti perillä ja tarpeellista tavaraa sisältönä. Langan kanssa tuli mieleen, että punainen voi olla "liikaa" esim. mukana tulleessa ohjeessa mutta voihan sitä laittaa resoriin, varpaisiin ja kantapäähän tai johonkin niistä, jos kuviossa tuntuu liian voimakkaalta. Ravelryssa on yhdessä kuvassa tehty kantapää punaisella, niin siitä tuli ajatus laittaa ns. kahdet vastavärit.
  Aurinkoisia kevätpäiviä huhtikuuta odotellessa!
  SNY1

  VastaaPoista
 3. Ompas ihania värejä langoissa, vau!

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja jätit puumerkkisi!