sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Mustaapinkillä tai pinkkiämustalla

Systeri toivo uusi huopatossuja. Edelliset alko jo olemaa sen verran kuluneet ja muodottomat. Niistä kyllä näki että kytössä on ollu. Tietenki ensimmäisenä tulee kysyttyä väriä ja vastaus oli lyhyt ja ytimekäs musta ja pinkki. Ei auttanu muu kun käyä tuumasta toimee. Aikasemmi oon kaikki tossut tehny samalla mallilla nyt halusin kokeilla varrellista mallia ja sen tekemisen siinä sitte opettelin samalla. Perjaatteessa kumpiki malli tehää samalla tavalla. Mutta varrelliset tehää vaan yhellä kaavalla kun varrettomissa on kummallaki tossulla oma kaava.

Huopatossut kokoa 40-41

Tossuissa on käytetty pohjana tummanruskeeta luonnonväristä karstavillaa. Kuvionnissa mustaa ja pinkkiä merinovillaa. Kuivatuksen jälkee ompelin pitsit kiinni varsii ja laitoin keskelle koristeeks handmade -merkit. Pohjassa on maitokumiliima, pitoa antamassa.

Toiset samaa värimaailmaa olevat tossukat tuli tehtyä kummipojan äitille. Tossukat on neulottu mustasta Fritidsgarn -langasta ja jatkettu Unni -langalla. Pesukoneessa ne pyörähti 40 asteessa ja kuivamaa venyttelin ne lestien päälle. Kuiviin tossuihin ompelin pinkkiä pitsiä ja laitoin pohjaan maitokumiliimat. 

Tossukat kokoa 38-39

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit ja jätit puumerkkisi!