sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Vapaapäivän viettoa

Miulle osu harvinainen arkivapaa. Sen verran tiuha on ollu työtahti ettei paljo vapaita oo ehtin piellä. No ei se kyllä haittaa kun kohta on nuo kesäkukat myyty ja sitte alkaa kesäloma. Vapaan kunniaks mie päätin lähtä vähä reissuu. Niinkii kauas raaskin lähtä kun Kotkaa ja tietenki bussilla. Oli kyl jotenki rentouttavaa vaan istuu bussis ja katella ikkunast ulos.

Oli miulla ihan päämääräkä mihin olin menos. Suuntana oli Vintage Unelma putiikki. Se on vasta avattu antiikki-, secondhand-, taidegalleriakauppa. Missä on myös myynnissä eri käsityöläisten tuotteita. Myynnissä oli nahoja huonekaluja, sisustustuotteita ja astioita eri vuosikymmeniltä. Erityisest Ranskast tuodut vanhat metalliset puutarhakalusteet oli tosi nättejä. Miusta oli mukava vaan katellla ja kierrellä mitä kaikkea oli esil. Sinne pitää vielä palata takasin. Ja tietenki palaan koska minun tekemiä pieniä sisustustuotteita meni sinne myyntii.

Ensimmäisenä taidenäyttelynä oli Pyhtääläisen naisen hevostauluja ja keramiikkaa. Näin heppaihmisenä ihastuin kyllä useampaa kuvaa mutta kaikkee ei voi aina ittellee hankkia.
Muutama kuvanen ala puhelinlaatu. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit ja jätit puumerkkisi!