keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Viimeinen SNY paketti

Ennen juhannusta kävin hakemassa hirmusella vauhilla vimisen paketin ja nyt kun on palattu taas taksin arkee on aikaa tänne tämä laitella.


Paketti sisält kolme kerää Tildan 100% puuvillaa ja ohje kirjasen Tilda langoille. Kaks vyyhtii pellavaa. Virkattu verkkopussi. Virkattu pussukka jossa oli sisäl lankasakset, bambu puikot ja rasia jossa oli sormustin, neuloja sekä hakaneuloja. Lisäks paketissa oli kaks levyy suklaata jotka juhannuksena söin kokkoa ihastellessa. Tosin en ihan kaikkee kerrallaa ja en ihan yksin mutta melkee. 

Langat menee oottelemmaa teko vuoroaa, tosin näin kesä aikaa taitaa tulla noille langoille pianki asiaa. Pellava lankoilla taijan kokeilla kuvioida huopatossuja kun nyt alkaa tuo huopatossutehas taas toimimaa, jos nuo ilmatnyt vaik vähä lämpenis ni sitte tarkenee pihalla hääräillä. 

Pakettien takaa paljastu Mimmukka. Pitää tutustua blogiin vähä paremmi kun taas kerkiää istumaa vähä kauemmin aikaa kun tän viis minuuttii. 

Ainii ja vinkki seuraavaa kertaa varten kun käytät vanhoja laatikoita kannattaa tarkistaa ettei paketissa lue osote tietoja. Jos oisin sielläpäin suomee liikkunu olisin voinu tulla kylää kun nimi ja osote miulle tuli pakeitin mukana. 

6 kommenttia:

 1. Onhan siinä osoitelapussakin mun osoite. Mä olen kaikki viimeiset paketit laittanut omalla nimelläni ja mullekkin lähettäneet omilla nimillään. Ja aina saa kaffelle tulla jos kulmille ossuu. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onki ihan ymmärrettävää et osote näkkyy viimises. Se siun nimi ja osote löyty jo ringin alkupään paketista.

   Poista
 2. Juu vai. Ja mä yritin tarkkaan kattoa. :)

  VastaaPoista
 3. Siis oikeasatiko porukka laittaa omat yhteystietonsa paketteihin.. Hirveän salaista on siis lähettely ;)

  Hieno paketti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oliskohan kyse "kierrätyslaatikosta"? josta paljastui sit vahingos pari? koska ite kierrätän laatikoita ja oli kyl tarkkaa kattomista ettei omat tiedot paljastu etukäteen. :)

   Poista
  2. Ilmeisesti oli kun pahvilaatikon päälle oli kirjotettu tussilla osotetiedot sekä lähettäjän että saajan ja siihe päälle länttästy sitte postin pakettilappuset. Kyllä itteeni ainaki hirvittäis jos omat osote tiedot lähtis kiertelemää pitkin maailmaa tuntemattomille ihmisille.

   Poista

Kiitos kun kävit ja jätit puumerkkisi!