maanantai 10. maaliskuuta 2014

Pleksilaatikon tuunausta

Pikku hilpetöörien ja muitenki työpöydäl olevien jutuskoitten säilytys on hankalaa. Varsinkii jos ei oo mitää mihin niitä tarvikkeita laittelis järjestyksee. Alkuvuodesta olin äiteelle asiasta valittanu ja niipä löysin kerran äiteelä vieraillessain muutaman edesmenneestä Tiimarista ostetun pleksi laatikon. 

Pesin laatikot tiskiaineella ja rapsuttelin hintalppujen liimajämät pois. Kuivasin laatikot hyvin ja jätin pariks päiväks vielä oottelemaa uutta inspiraatioo. Jotakin laatikkoa hiukan paikkailin liimaamalla kun kulmasta hiukan vanhat liimaukset irvisti. 


                                                   
Laitoin koristeeksi teippiä. Jonkiaikaa meni mietties miten teipit laittelen, koska halusin kuitenki säästää tuota läpinäkyvyyttä. On sitte helpompi katella että missä laatikossa mikäki on. Ja varsinki tuo isoin laatikko on jo sen verran suur että sinne pohjalle saattaa joku juttunen vielä vaikka hukkua jos ei sitä ei kuljen läpi pysty näkemään.


Näistä tuli oikee mukavan näkösiä ja kyllä mahtu paljo tavaraa tuollasee laatikkoo. Nyt miulla on kaikki leimasimet tuossa suurimmassa laatikossa. Aikasemmin osa on ollu yhessä ja loput toisessa paikas, nyt ne löytyy nii helposti. Nii se työpöytä vaan pikkuhiljaa alkaa saamaa jonkilaista järjestystä. Tosin hivenen vaan ihmettelen miten sitä tarviketta ja tavaraa on nui paljo päässy kertymää, kun sitä on tänne huushollii kerääntyny. Mutta eipähän tarvi sitte inspiraation iskiessä jättää työtä tekemättä tarvikkeiden puutteen vuoksi.   
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit ja jätit puumerkkisi!